- DET KOM NOEN TÅRER ETTERPÅ: Maria Isabel Fernandez sier til Seher.no at hun ble skuffet da hennes Paradise-partner Emil Løvstad sendte henne ut etter kun en uke på reality-hotellet. Foto: TV3
- DET KOM NOEN TÅRER ETTERPÅ: Maria Isabel Fernandez sier til Seher.no at hun ble skuffet da hennes Paradise-partner Emil Løvstad sendte henne ut etter kun en uke på reality-hotellet. Foto: TV3Vis mer

- Det kom noen tårer etterpå

Først hadde hun sex med Emil, så sendte han henne hjem...

SEHER.NO:  20 år gamle Maria Isabel Fernandez fant raskt tonen med «Paradise Hotel»-kollega Emil Løvstad, da de på hennes andre kveld på hotellet hadde sex foran TV-kameraene.

Men torsdag kveld fikk den norsk-spanske Gjøvik-jenta ikke annet enn en kald skulder fra Emil, da han valgte å beholde Stine-Marie Lothe Svendsen framfor henne på hotellet.

Til Seher.no innrømmer Maria at det var tungt å forlate «Paradise Hotel» etter kun én uke.

- Jeg var litt forberedt på at Emil hadde en god tone med Stine-Marie, men ble likevel skuffet da han sa han ville sende meg hjem. Jeg viste vel ikke så mye følelser med en gang, men når du er på utsiden får du litt mer tid til å tenke, og det kom nok noen tårer etterpå. Men jeg ble heldigvis tatt godt vare på, sier hun.

- Det jeg savnet mest var ikke Emil, men alle de morsomme tingene vi fant på som ikke ble vist på TV. Vi lå jo flere timer ved bassenget og snakket om alt mulig rart. Det er noe helt annet å være der enn slik det fremstår i de dramatiske episodene, sier Maria.

Selv om hun ønsker at natten med Emil ikke hadde skjedd, hevder Maria at hun ikke frykter å bli husket som «hun som hadde sex på Paradise».

- Folk får huske det de vil huske. Siden jeg dro hjem før de andre, så har jeg hatt god tid til å gjøre meg ferdig med dette. Nå er dette noe jeg har lagt bak meg og ikke tenker noe på, sier hun til Seher.no.

Tidligere denne uken ble det kjent at Emil Løvstad har funnet lykken med en annen «Paradise Hotel»-jente, Thea Bråten Christensen. Maria - som fortsatt er singel - hevder hun ikke har noen hast med å følge i den tidligere TV-partnerens fotspor.

- Jeg har ikke noe hast med å finne meg kjæreste. Siden jeg bor på Gjøvik og skaffet meg skjult nummer før jeg dro til Mexico, har jeg ikke merket så mye til Paradise-hysteriet. Nå gleder jeg meg bare over å være ferdig med dette, selv om jeg nok kommer til å følge med på noen av episodene fremover, sier hun til Seher.no.

«Paradis Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag klokka 21.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ:
Fant lykken med Paradise-kollega