ÉN TREKKER SEG: Hvem av disse velger å trekke seg fra årets "Jakten på kjærligheten"? Clas Kvisler, Jan Erik Kjær, Calle Breen eller Kristian Akervold? Foto: Håvard Solem/TV 2
ÉN TREKKER SEG: Hvem av disse velger å trekke seg fra årets "Jakten på kjærligheten"? Clas Kvisler, Jan Erik Kjær, Calle Breen eller Kristian Akervold? Foto: Håvard Solem/TV 2Vis mer

- Det kom ikke som noen overraskelse

Høydramatisk da Jakten-bonden velger å trekke seg fra programmet.

SEHER.NO: "Jakten på kjærligheten" nærmer seg et klimaks, og mandag er det klart for bøndenes endelige valg av friere.

Fredag kunne Se og Hør avsløre at enten Kristian Akervold (32), Jan Erik Kjær (41), Calle Breen (49 eller Clas Kvisler (36) trekker seg fra programmet - ved å dumpe begge sine gjenværende friere. Ifølge bladet er dette første gang noe slik skjer i programmets historie.

Hendelsen rapporteres også å ha skapt sjokkbølger blant de øvrige deltagerne og resten av Jakten-miljøet. Men ikke hos alle...

- Jeg har tenkt på det, men jeg visste ikke før du nevnte det nå at det var min bonde som trakk seg. Men det kom ikke som noen overraskelse. Da jeg leste at en kom til å trekke seg, tenkte jeg umiddelbart på ham. Dessuten har jeg jo litt kjennskap fra innsiden. Det er veldig leit, sier en av den aktuelle bondens tidligere friere til Seher.no. 

Vi har valgt å anonymisere frieren i henhold til spenningen i programmet. "Jakten"-frieren synes litt synd på frierne som nå blir dumpet sammen på TV.

- De er sympatiske mennesker. Og hvis det er sånn at de har utviklet følelser synes jeg på en måte synd på dem. Hvis ikke er det jo bare greit at det ble sånn. Selv ble jeg sendt hjem tidligere, og nå kan jeg vel si at han sendte av gårde et godt kort. Hadde vi hatt mer tid og fått mer kjennskap til hverandre, vet man aldri hva som ville skjedd, mener frieren.

- Skal du ta kontakt med bonden igjen nå som du vet at han ikke velger noen gjennom "Jakten på kjærligheten"?

- Det kan godt være jeg tar kontakt med ham, ja - på vennskapelig basis. Vi er jo på likt stadium i livet og har felles interesser. Et vennskap tror jeg han ville vært interessert i også.

En av de to som kjempet om bonden som velger å trekke seg, tok ikke nyheten så altfor tungt, skal man tro frieren selv.

- Det var helt greit for meg, egentlig. Jeg hadde ikke følelser for ham heller. Men ja, overraskende var det jo, forteller frieren.

- Hva synes du om at han velger å trekke seg så sent i programmet?

- Han er en kjempefin fyr. Og jeg synes rett og slett dette var realt gjort, og det beviser at han tenker gjennom ting, sier "Jakten"-frieren til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten