- Det kom ikke som noen overraskelse

Ikke alle ble sjokkert over poplegendens tragiske dødsfall.

NEDADGÅENDE SPIRAL: Whitney Houston skal, ifølge People, ha kjempet en tøff kamp mot negative tanker og rusmisbruk i tiden før hun døde.  Foto: All Over Press
NEDADGÅENDE SPIRAL: Whitney Houston skal, ifølge People, ha kjempet en tøff kamp mot negative tanker og rusmisbruk i tiden før hun døde. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til søndag døde Whitney Houston bare 48 år gammel på sitt hotellrom i Beverly Hills. Dødsårsaken er ennå ukjent, men stjernen ble funnet i badekaret og det spekuleres i om Houston døde av drukning eller en overdose med reseptbelagte piller.

Mens mange ble sjokkert og forferdet over dødsfallet, ble ikke alle like overrasket. Whitney hadde lenge kjempet en tøff kamp mot rusmisbruk og innrømmet at hun foretrakk marihuana og kokain, og flere lurte på om sangeren i det hele tatt kunne overleve sin ville livsstil.

- Så trist det enn høres ut, kom ikke dette som noen stor overraskelse og allikevel er det utfattelig, sier en kilde i musikkbransjen til People.

Den siste tiden virket det som stjernen var i godt humør. Hun ble flere ganger sett ute på byen sammen med eks-kjæresten Ray J (31) og hadde en ny rolle i filmen «Sparkle». Allikevel virker det som Houston kjempet en privat kamp vekk fra rampelyset.

- Hun hadde sine demoner som hun kjempet mot privat og offentlig i mange år. Hun hadde vært i en nedadgående spiral over lengre tid, og hadde mennesker rundt som lot henne fortsette oppførselen. Hun kunne ikke bli kvitt demonene sine, fortsetter kilden .

Ifølge folk som ankom stjernens hotellrom skal det ha vært store mengder reseptbelagte piller på Whitneys hotellrom.

«I Will Always Love You»-stjernens kropp ble funnet i badekaret på hotellrommet hennes på Beverly Hilton, kun timer før hun skulle delta på Clive Davids Grammy-fest.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitney hadde hemmelig sønn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer