- Det kom ikke som noe sjokk i det hele tatt

Men «Jakten»-bonden Svein Bøylestad angrer likevel - litt - på avgjørelsen som førte til dramatikken som utspiller seg på TV.

IKKE FORELSKET: - Nei, jeg var ikke forelsket. Det er vanskelig å utvikle sånne følelser på så kort tid. Men han hadde alt jeg ser i hos en potensiell kjæreste, så jeg måtte dra hjem og kjenne på om det ble mer kribling etter hvert, sier «Jakten Foto: TV 2
IKKE FORELSKET: - Nei, jeg var ikke forelsket. Det er vanskelig å utvikle sånne følelser på så kort tid. Men han hadde alt jeg ser i hos en potensiell kjæreste, så jeg måtte dra hjem og kjenne på om det ble mer kribling etter hvert, sier «Jakten Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jakten på kjærligheten» nærmer seg med stormskritt en endelig avgjørelse, og i mandagens episode nådde TV 2-programmet sitt foreløpige klimaks da Svein Bøylestads frier Vivian Fiskaa (25) valgte å reise hjem etter at hun - i lengre tid - har vært usikker på sine følelser overfor TV-bonden.

Dermed har Bøylestad bare én frier igjen på gården, nemlig Skiens-jenta Mariann Sætre (25). Selv tok «Jakten»-bonden dumpingen fint.

- For å være helt ærlig så var det ikke så veldig dramatisk. Jeg fikk liksom ikke kontakt med henne til slutt, så da ble jeg litt avvisende selv. Så det lå egentlig litt i kortene, sier Bøylestad til Seher.no.

- Fikk du sjokk da hun til slutt trakk seg, Svein?

- Nei, vi hadde hatt en prat tidligere, og det var viktig for meg. Jeg så at hun var i ferd med å bli innesluttet, så det kom ikke som noe sjokk i det hele tatt. Det var vel heller slik at jeg forventet en avklaring før jeg skulle ta det endelige valget, sier han til Seher.no når han ser tilbake på situasjonen i dag.

- Angrer du på at du tok med Vivian videre og ikke lot andre få sjansen til å bli bedre kjent med deg?

- Svaret er nei. Jeg angrer ikke. I den grad jeg angrer på avgjørelsen, er det heller at det har ført til den dramatiske vinklingen som programmet har tatt, mener han.

Når bonden ser tilbake på hendelsen i dag, er han likevel glad for at Vivian var åpen om følelsene sine.

- Man skulle jo helst ønsket å ta valget selv, men når dette først skjedde var det helt greit. Det ville vært feil å velge Vivian når hun først var så usikker. Jeg har uansett veldig respekt for at hun har vært så ærlig og åpen, sier han.

Heller ikke Mariann, som dermed ble siste frierer igjen på gården til Svein, synes det ble spesielt dramatisk da Vivian trakk seg.

- Jeg synes ikke det var så veldig dramatisk, jeg. Men jeg måtte utnytte den tiden jeg fikk alene, og prøvde ikke å fokusere så mye på at Vivian dro. Det var helt greit å være igjen der med Svein, vi hadde en fin tone, sier Mariann til Seher.no.
 
- Kom Vivians avgjørelse overraskende på deg?

- Jeg hadde merket at hun var blitt litt mer reservert de siste dagene, vi var jo ganske åpne med hverandre. Jeg var nok ikke overrasket, men jeg trodde ikke at hun skulle trekke seg. Men ja, jeg var forberedt i den forstand at jeg visste hun var i tvil.

Mange tror kanskje at den gjenværende «Jakten»-frieren var overlykkelig over at hun plutselig var helt alene med sin utvalgte TV-bonde. Det stemmer ikke.

- Vi var en del av en intens situasjon. Og Vivian var en god venninne. Det var rart da hun dro, og jeg ble lei meg da hun reiste. Men samtidig måtte jeg tenke på meg selv, og at jeg hadde Svein på tomannshånd. Vi var begge litt preget, det var masse følelser i spill, erkjenner hun.

- Var du forelsket i Svein?

- He he, nei, jeg var ikke forelsket. Det er vanskelig å utvikle sånne følelser på så kort tid. Men han hadde alt jeg ser i hos en potensiell kjæreste, så jeg måtte dra hjem og kjenne på om det ble mer kribling etter hvert. Utgangspunktet var bra, men det ble intenst og «satt» i den situasjonen vi var i, forteller Mariann Sætre.

Om de to til slutt finner kjærligheten, det gjenstår å se. «Jakten»-frieren er i hvert fall klar på en ting.

- Vi må bli bedre kjent og kjenne på følelsene når alt er over, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var likegyldig til om han valgte meg   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer