- Det kom helt uventet

Den norske artisten skjønner ikke hvordan amerikansk presse ble tipset...

OVERRASKET: Rosen i amerikansk presse kom helt uventet på artist Eva Weel Skram. Nå er hun og ektemannen aktuell med nytt Eva & The Heartmaker-album. Her på åpningen av Oslo Fashion Week denne uken. Foto: Stella Pictures
OVERRASKET: Rosen i amerikansk presse kom helt uventet på artist Eva Weel Skram. Nå er hun og ektemannen aktuell med nytt Eva & The Heartmaker-album. Her på åpningen av Oslo Fashion Week denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske artisten Eva Weel Skram (25), kjent fra popduoen Eva & The Heartmaker, strålte på den røde løperen under åpningen av Oslo Fashion Week tirsdag denne uken.

Og den vakre 25-åringen har absolutt grunn til å være i strålende humør. I forrige måned fikk nemlig Weel Skram og popmakker-ektemannen Thomas Stenersen (29) omfattende ros for musikken sin i storavisen New York Post.

- Det er helt utrolig bra, veldig kult, sier artisten begeistret til Seher.no.

Men Weel Skram forteller at hun ikke har peiling på hva som kan ha vært bakgrunnen for den positive omtalen.
 
- Vi var ikke forberedt på det i det hele tatt. De må vel bare ha plukket opp musikken ett eller annet sted, for vi har ikke sendt noe over dit selv, sier Eva Weel Skram til Seher.no.

Til tross for den varme rosen fra amerikansk presse har ikke popduoen og ekteparet store USA-planer for øyeblikket. De har riktignok spilt på den enorme bransjefestivalen SXSW i Austin i delstaten Texas, men nå er det noe annet som er viktigere.

- Vi slipper nytt album denne uken, så nå skal vi først fokusere på Norge, lover Weel Skram. 

Eva & The Heartmaker er aktuelle med sitt tredje album, «Dominoes», den 18. februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Kom i samme kjole som Hollywood-stjernen! 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer