SKILLES: Mandag ble det kjent at Mel Gibson og kona Robyn skilles etter 28 års ekteskap.  Foto: All Over Press
SKILLES: Mandag ble det kjent at Mel Gibson og kona Robyn skilles etter 28 års ekteskap. Foto: All Over PressVis mer

- Det kom helt ut av kontroll

Mel Gibson skal ha drukket seg ut av ekteskapet...

SEHER.NO: Tidligere denne uken ble det kjent at superstjernen Mel Gibson (53) nå skal skilles fra sin kone gjennom 28 år - Robyn Gibson (53).

Paret, som i alle år har virket som et av Hollywoods mest solide og har hele syv barn sammen, kom med en offentlig uttalelse gjennom deres talsmann mandag denne uken, der de sa at årsaken til bruddet er irreversible uoverenstemmelser.

Ifølge kilder var det imidlertid de stadige ryktene om Mels utroskap og flørting, som tilslutt førte til skilsmissen.

Nå hevdes det imidlertid at det også er flere andre grunner til at de to går hvert til sitt.

En nær venn av familien forteller at det lenge har vært en anstrengt stemning innad i familien og at det i flere år har vært tydelige problemer mellom Mel og Robyn, skriver People.

- Det spente stemningen mellom Mel og Robyn var tydelig. Selv under familiemiddager hendte det at de ikke snakket sammen. Robyn latet som om alt var perfekt, og ingen turde å spørre hvordan det egentlig gikk mellom henne og Mel, sier kilden.

Det var for tre år siden at problemene virkelig skal ha begynt å hope seg opp.

- I begynnelsen av 2006 ble Mel stadig mer deprimert og begynte å drikke store mengder alkohol. Det var en veldig stressende tid for hans kone. Samtidig var han under enormt press for å få ferdig "Apocalypto", som han da holdt på med i Mexico. Innspillingen ble forsinket da det var store regnstormer i jungelen, og crewet måtte holde seg der i flere uker under forferdelige omstendigheter. Mels drikking kom helt ut av kontroll, for han taklet ikke presset med filmen, forteller kilden videre.

Mel, som i flere år har slitt med alkoholisme, skal ha fortsatt å drikke, og sommeren 2006 ble han så arrestert for fyllekjøring og skapte en skandale uten like da han kom med rasistiske kommentarer om jøder.

I skilsmissepapirene står det at Mel og Robyn separerte seg i august 2006, kun uker etter at han ble arrestert.

- Mel og Robyn har alltid vært svært forskjellige. Robyn drikker ikke og ønsker å ha et "tørt" hjem for barna, mens Mel liker å tulle rundt. Robyn har alltid vært veldig streng og noen ganger ganske skremmende, sier kilden.

I og med at paret ikke hadde noen avtale om særeie, risikerer nå filmstjernen å måtte gi bort halvparten av sin milliardformue til sin kone.  

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Gibson-familien sliter med rus