FAMILIEMANN: Etter at han la fotballskoene på hylla, har David Beckham viet mye av tiden sin til familien. Her er hele gjengen (minus lille Harper) sammen på filmpremiere i 2013. Foto: wenn.com
FAMILIEMANN: Etter at han la fotballskoene på hylla, har David Beckham viet mye av tiden sin til familien. Her er hele gjengen (minus lille Harper) sammen på filmpremiere i 2013. Foto: wenn.comVis mer

- Det knuste hjertet mitt

David Beckham snakker ut om hvorfor sønnen ikke vil spille fotball.

NÆRT FORHOLD: David unnlot å fortelle hvilken av de tre sønnene hans som kjente på presset som kommer med å være en tidligere proffspillers barn. Her er han sammen med sin førstefødte, Brooklyn. Foto: Xposure
NÆRT FORHOLD: David unnlot å fortelle hvilken av de tre sønnene hans som kjente på presset som kommer med å være en tidligere proffspillers barn. Her er han sammen med sin førstefødte, Brooklyn. Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: Siden David Beckham (40) la fotballskoene på hylla i 2013, har han viet mye av tiden sin til familien.

Den tidligere Manchester United-proffen har holdt sammen med kona, designer Victoria Beckham (41), siden 1997.

Paret har fått fire barn sammen; Brooklyn (16), Romeo (13), Cruz (10) og Harper (4).

Nylig åpnet David seg ovenfor ABC News om livet som familiemann.

– Jeg hadde elsket å se barna mine som fotballspillere, men jeg vil at de skal være lykkelige. En av guttene mine sa til meg her om dagen «Pappa, jeg vet ikke om jeg vil spille fotball». Det knuste hjertet mitt litt, sa den flotte 40-åringen.

Saken fortsetter under bildet.


– Han sa «Hver gang jeg går på banen, så vet jeg at alle tenker at jeg er din sønn. Hvis jeg ikke er like flink som deg, så er det ikke bra nok». Jeg sa bare «Okei, stopp der... Du spiller fordi du vil spille. Du spiller fordi du synes det er gøy», fortsatte David.

Firebarnsfaren avslørte ikke hvilken av sønnene han hadde samtalen med.


Fikk kritikk for bruk av smokk
 

David får ofte skryt i media for hvordan han håndterer papparollen, men i forrige måned haglet kritikken etter at fire år gamle Harper ble avbildet med smokk.

«Harper Beckham har passert alderen hvor helseeksperter ville ha advart mot bruk av smokk. David og Victoria risikerer å hemme datterens taleutvikling, og det kan også bidra til at tennene hennes får skader», skrev Daily Mail da bildene dukket opp.

Dét fikk David til å se rødt.

Den vanligvis så blide stjernen var ikke nådig i sin kritikk av Daily Mails artikkel, og postet et krast innlegg på Instagram-profilen sin.

«Hvorfor er det noen folk som føler at de har rett til å kritisere en forelder om deres eget barn, uten å ha all fakta?? For de av dere som kritiserer, tenk dere om to ganger før dere uttaler dere om andres barn», lød deler av 40-åringens melding.

Les teksten i sin helhet her.

LES OGSÅ: Vurderer å ta på seg rollen som James Bond

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.