- Det klikket fullstendig for henne

Full krig mellom Brad Pitt og Angelina Jolie - igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forholdet mellom superstjernene Brad Pitt (47) og Angelina Jolie (35) er som en berg og dalbane. Brad har mange ganger fått erfare Angelinas temperament, og nå skal situasjonen være svært dårlig paret imellom.

Det er Star Magazine som skriver at Jolie er rasende på Pitt, etter at han intervjuet en kvinne som lignet på ekskona Jennifer Aniston, til stillingen som barnepasser for parets seks barn.

- Da Angelina fant det ut, klikket det fullstendig for henne, og de to hadde en forferdelig krangel dagen etter morsdagen, forteller en kilde til bladet.

Paret er for tiden i Cannes under filmfestivalen. Men selv om det ser ut som at alt står bra til mellom dem, skal skinnet bedra.

- Hun er rasende, hun føler seg løyet til og sviktet.

Jolie skal til slutt ha fått viljen sin under valget av ny barnepasser. Likevel skal hun ikke være hundre prosent fornøyd med situasjonen.

- Angelina la ned veto. Hun som fikk stillingen har en universitetsgrad i barnas utvikling, hun snakker tre språk og kan bokse. Dessverre er hun også 24 år gammel, ser flott ut og er en skjønn jente.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble buet ut i Cannes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer