DRAMATIKK I LEIREN: Etter at kamerateamet hadde forlatt kag X, røk Tommy Lankut og Dennis Kakis i tottene på hverandre. Lagkameratene måtte løpe etter hjelp for å hindre at de to begynte å slåss. Her er lag X avbildet i sin leir. Foto: TV3
DRAMATIKK I LEIREN: Etter at kamerateamet hadde forlatt kag X, røk Tommy Lankut og Dennis Kakis i tottene på hverandre. Lagkameratene måtte løpe etter hjelp for å hindre at de to begynte å slåss. Her er lag X avbildet i sin leir. Foto: TV3Vis mer

- Det klikket for meg!

Lagkameratene måtte løpe etter hjelp da Robinson-duoen barket sammen utenfor kamera.

SEHER.NO: I forrige episode av "Robinsonekspedisjonen" på TV3, fikk seerne oppleve hvordan Tommy Lankut ble lurt av sine lagkamerater på lag X til å tro at de ville sende ham hjem, etter at han ba om det selv.

Men det TV-seerne ikke fikk vite, er at Tommy både før og etter det dramatiske øyrådet - som førte til at Marita Edquist måtte reise hjem- havnet i kraftige krangler med lagkamerat Dennis Kakis og TV-folkene som fulgte innspillingen.

Så kraftig var sammenstøtet før øyrådet at kun en snarrådig inngripen fra Marita hindret ham i å slå til Kakis.

- Vi satt og kranglet og han kastet noe bambus rundt seg. Plutselig sa han noe om barna mine, og da klikket det for meg. Hadde ikke Marita gått imellom, hadde jeg slått til ham, sier trebarnsfaren fra Rælingen.

Bakgrunnen for krangelen var lag X' ulovlige natt-raid etter mat, som Seher.no avslørte tidligere denne uken.

- Det var jeg som sa i fra
Tommy innrømmer at det var han som til slutt sa i fra om mat-toktene til TV-produsentene, noe som førte til at all maten skal ha blitt konfiskert og lagets risporsjoner halvert. Dette skal ha blitt meget dårlig mottatt av lagkameratene.

- Jeg fulgte bare min samvittighet, jeg synes at når man skulle kjempe om å komme inn igjen, burde alle stille likt. Vi sov allerede mye bedre enn de andre, sier Tommy til Seher.no.

Hverken mat-raidene eller den kraftige kranglingen i etterkant skal ha blitt fanget opp av TV-kameraene.

Dennis Kakis innrømmer at han ble sint etter at Tommy sladret om mat-raidene, men avviser at han sa noe om barna hans. Dennis hevder også at det var alt annet enn dårlig samvittighet som fikk Tommy til å røpe hemmeligheten til TV-produsentene.


- Han klaget på alt
- Tommy klaget på alt, og truet med å trekke seg hele tiden. En dag da han våknet opp og kjente røyklukt, uten at han fikk noen trekk av sigaretten som de andre delte, ble han kjempesur. Senere gikk han bort til TV-folkene og fortalte om maten, og kom tilbake med et barnslig glis om kjeften, sier Dennis.

Han innrømmer at han var den som ble mest opphisset da maten ble konfiskert, men hevder han ikke følte seg truet av Tommy.

- Jeg husker bare at Kathrine (Pehrsson red. anm) løp etter hjelp fra TV-folkene. Men jeg hadde et langt bambusrør i hånda, så jeg hadde nok truffet ham før han traff meg.

Etter krangelen forlot Tommy stranda, og så først laget sitt igjen i forrige søndags lagkamp - som endte med at mesteparten av lag Nord måtte forlate "Robinsonekspedisjonen".

- Vi fikk beskjed av TV-folkene om at vi måtte gjøre alt vi kan for å blidgjøre Tommy slik at han ble med på lagkampen. Derfor sa vi til ham at vi skulle stemme ham hjem i øyrådet hvis vi gikk videre. Det gjorde vi, men tenkte det ville være en fin straff å la ham bli, sier lag X-medlem Peder Vilnes.
 
Fikk TV-ansatt til å gråte
Da  Tommy skjønte at han var blitt lurt som hevn for mat-tystingen, mistet han besinnelsen igjen.

- Han skrek og bar seg, og jeg fryktet et øyeblikk at han skulle angripe meg med fakkelen da vi gikk ut fra øyrådet. Senere hørte jeg at han kjeftet så mye på en av kvinnene i produksjonsteamet at hun begynte å gråte, sier Vilnes.

Tommy bekrefter episoden, men hevder at han har skværet opp med den det gjelder.

- Jeg sa at jeg ville snakke med psykolog, som det står i kontrakten at vi har mulighet til, hvis vi føler behov for det. Men så tok det tre timer før de fikk ordnet det. Jeg hadde ikke lyst til å gå tilbake til stranda og møte de andre, og var frustrert. Jeg har snakket med TV-folkene i etterkant og alt er greit nå, sier han.

Hva som skjedde da Tommy møtte Dennis og resten av lag X, kan du se søndag kl 20.00 på TV3.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767. 
LES OGSÅ: Se Tommy bytte ut parykken (video)