MERKET JORDSKJELVET PÅ KROPPEN: Tore Strømøy sier til Seoghør.no at han trodde det var en eksplosjon utenfor huset, da det mandag kveld gikk et jordskjelv i Trondheim og andre deler av Sør-Trøndelag. Foto: NTB scanpix
MERKET JORDSKJELVET PÅ KROPPEN: Tore Strømøy sier til Seoghør.no at han trodde det var en eksplosjon utenfor huset, da det mandag kveld gikk et jordskjelv i Trondheim og andre deler av Sør-Trøndelag. Foto: NTB scanpixVis mer

- Det kjentes som en knyttneve dundret inn i huset

Tore Strømøy fikk nærkontakt med naturkreftene under jordskjelvet i Sør-Trøndelag.

SEOGHØR.NO: Trondheim og deler av Sør-Trøndelag ble mandag kveld rammet av et jordskjelv med styrke rundt 2 på Richters skala, ifølge Adressa.no.

En av dem som fikk føle naturkreftenes styrke, var den kjente programlederen Tore Strømøy (55).

Til Seoghør.no sier han at han ble svært engstelig da det begynte å riste i bakken.

- Jeg skjønte ikke hva det var med en gang, bare at det var ubehagelig. Jeg ble litt engstelig, men ikke redd fordi det føltes som en voldsom eksplosjon i jorda.

- Det kjentes som en diger knyttneve dundret inn i huset. Jeg var ute og sjekket også, om det hadde vært eksplosjon eller noe, men så ingen ting.

Strømøy som gjennom flere runder med «Tore på sporet» er vant til å reise til nye steder, har aldri vært borti noe lignende.

- Jeg har heldigvis aldri opplevd  jordskjelv noen gang, til tross for at vi har reist på mange av de utsatte stedene i verden. Siden senteret av skjelvet var i Klæbu, så ligger mitt hus på den siden av byen. Kanskje derfor vi kjente det så godt, sier han til Seoghør.no.

POPULÆR PROGRAMLEDER: Tore Strømøy har gjort stor suksess som programleder, blant annet sammen med Haddy Njie i «Sommeråpent». Foto: Tor Lindseth
POPULÆR PROGRAMLEDER: Tore Strømøy har gjort stor suksess som programleder, blant annet sammen med Haddy Njie i «Sommeråpent». Foto: Tor Lindseth Vis mer

Tidligere har Tore fortalt til Seoghør.no at han liker å dra på utenlandsferier sammen med sine tre voksne døtre Sandra (22), Mia (24) og Jannicke (27). De har blant annet vært sammen i Spania flere ganger.

- Jentene vil nok veldig gjerne feriere med meg. Vi har pleid å ta oss noen turer til Spania, og da vil de være med.

LES OGSÅ: - Vi dro aldri på sommerferie