Gisele Bündchen:

- Det kan være utfordrende

Slik takler supermodellen det å bli eldre.

PENT PAR: Gisele Bündchen er gift med NFL-proffen Tom Brady. Her er de sammen under et event i Beverly Hills i fjor vår. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / NTB
PENT PAR: Gisele Bündchen er gift med NFL-proffen Tom Brady. Her er de sammen under et event i Beverly Hills i fjor vår. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden 2001 har Gisele Bündchen vært en av verdens best betalte supermodeller. Hun har også blitt kåret til den 16. rikeste kvinnen i underholdningsindustrien, og havnet på Forbes topp 100-liste over de mest innflytelsesrike kvinnene i verden.

I sommer fylte Gisele 40 år, og nå uttaler den langbeinte brasilianeren, som i alle år har livnært seg av utseende, om hvordan det føles å bli eldre.

- Alder er en vakker ting og en naturlig del av livet, men det kan også være utfordrende, forteller hun i et intervju med magasinet Allure.

Spesielt har tobarnsmoren bitt seg merke i solskadene hun har i ansiktet.

- Jeg har definitivt sett forandringer i min egen hud i løpet av årenes løp. Når jeg ser på disse endringene og når jeg ser refleksjonen av alle årene jeg har levd frem til nå, så føler jeg en utrolig takknemlighet, deler hun og fortsetter:

- Etterhvert som jeg har blitt eldre, så har jeg blitt mer komfortabel i min egen hud, og jeg er takknemlig for hver eneste opplevelse og hvert eneste år av livet mitt så langt.

Ble mobbet for utseendet

Gisele var den første av en rekke brasilianske modeller som slo gjennom internasjonalt. Fra 2000 til 2007 var hun en fast engel for Victoria's Secret. På det tidspunktet var det angivelig den dyreste kontrakten undertøysmerket hadde skrevet noensinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer