- Det kan skje når som helst nå

Fredrik Skavlan har tatt helt spesielle forholdsregler for å kunne være til stede under Maria Bonnevies fødsel.

SPENTE: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie får sitt andre barn sammen om kort tid. Her er stjerneparet på  «Skyggejegerne»-premiere i Fredrikstad i 2013.  Foto: Tor Lindseth
SPENTE: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie får sitt andre barn sammen om kort tid. Her er stjerneparet på «Skyggejegerne»-premiere i Fredrikstad i 2013. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av august ble det kjent at stjerneparet Fredrik Skavlan (48) og Maria Bonnevie (41) venter sitt andre barn sammen.

Overfør Dagbladet røper den profilerte programlederen at fødselen er nært forestående.

- Det blir helt fantastisk å bli pappa igjen. Det kan skje når som helst nå. Jeg er like nervøs før fødselen nå som jeg alltid er, sier Fredrik Skavlan til avisen.

Han og skuespillersamboeren har fra før av en datter på tre år, men «Skavlan»-stjernen er svært oppsatt på å være til stede under fødselen. Både til kveldens og neste ukes program har den vordende fembarnsfaren ordnet stand-in-programledere, i tilfelle han må løpe fra studio.

- Hvis jeg har noen som helst mulighet til å være med på fødselen, så vil jeg være med på den, understreker Skavlan overfor Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.

STJERNEMØTE: Diplomat og tidligere generalsekretær i FN,  Kofi Annan, er blant gjestene i ukens «Skavlan». I kulissene stod Åsne Seierstad klar som stand-in for vordende fembarnsfar Fredrik Skavlan.  Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix
STJERNEMØTE: Diplomat og tidligere generalsekretær i FN, Kofi Annan, er blant gjestene i ukens «Skavlan». I kulissene stod Åsne Seierstad klar som stand-in for vordende fembarnsfar Fredrik Skavlan. Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix Vis mer

Elsker familielivet

NRK-profilen har dessuten tre voksne barn fra tidligere forhold. Da nummer fire kom til verden høsten 2012 var han i midten av 40-årene.

Fredrik Skavlan har tidligere snakket varmt om det å bli småbarnspappa i «andre runde».

- Det har aldri vært noen tvil i meg om at jeg skulle ha flere barn (...) Å ha barn holder meg relativt ung. Og relativt skjerpa. Jeg må opp om morgenen. Nei, jeg kan ikke se for meg hvordan det skulle funke uten, fortalte han til Dagbladet for tre år siden.

Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie møttes første gang da «Engelen»-stjernen gjestet hans daværende program, «Først & Sist», på starten av 2000-tallet.

Siden 2006 har de to vært kjærester, og det tok ikke lang tid før det ble snakk om familieforøkelse.

- Jeg var helt sikker fra begynnelsen av. Jeg ville ha barn med en gang.

Jeg er ikke den typen som synes at nå får det være nok (...)

Jeg er en skikkelig familiemann, og å få sjansen til å bli far igjen 22 år etter det første barnet, var fantastisk, sa Fredrik til svenske P4s «Elfving möter» i 2014.

Nå gleder utvilsomt både han og samboeren seg til å bli foreldre nok en gang.

På senhøsten i 2012 fortalte Maria Bonnevie til Seoghør.no at hun trivdes i den dengang ferske morsrollen.

- Det går veldig fint! Jeg koser meg veldig. Hun er hjemme med moren min nå, fortalte Bonnevie til Seoghør.no på «Uskyld»-premieren i Oslo.

De siste årene har stjerneparet fartet mellom Oslo og Stockholm, men nå har de slått seg til ro i den norske hovedstaden.

LES OGSÅ: «The Rock» blir pappa for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer