Foto: Stella Pictures
Foto: Stella PicturesVis mer

- Det kan jo gå til helvete

Johan Golden snakker ut om forventningene før sin første «Nytt på nytt»-sending.

FERDIG: I april i år ble det kjent at Knut Nærum (t. h.) slutter i NRK-programmet "Nytt på nytt". Her er han under en tidligere sending. Foto: Scanpix
FERDIG: I april i år ble det kjent at Knut Nærum (t. h.) slutter i NRK-programmet "Nytt på nytt". Her er han under en tidligere sending. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter 16 år og 442 episoder av populære «Nytt på nytt» på CV-en, meldte NRK.no i april i år at komiker Knut Nærum (54) takker for seg i programmet.

- Det er fin gjeng og en flott redaksjon. Jeg har gjort dette så lenge at det blir trist å slutte, enten jeg vil det eller ikke, sa Nærum til nettstedet den gang.

Fremover skal TV-profilen konsentrere seg om egne prosjekter; skrive bøker, tegneserier og teater.

Nærums arvtager ble «Golden Goal»-programleder Johan Golden (41), som tidligere har uttalt at det er en ære å få lov å være med.

Nå, noen få dager før første sending, har han åpnet seg om hva slags forventninger han har.

Saken fortsetter under bildet.


Ovenfor VG Helg innrømmer Golden at han har sommerfulger i magen.

– Jeg blir mest nervøs når jeg er dårlig forberedt, så jeg kommer til å være rimelig forberedt til den første sendingen kan du si – og til de ti neste, sier komikeren.

– Det kan jo gå til helvete, og hva skal folk gjøre hvis de ikke skal se på «Nytt på nytt»? Hvis dette ikke funker må folk snakke sammen på fredagskveldene, og det er det ingen som ønsker, fortsetter TV-profilen og spøker om at det kan slå ut på skilsmissestatistikken dersom han gjør en dårlig jobb.

Nærum på sin side er ikke i tvil om at Golden kommer til å klare seg helt fint.

– Han er et funn og det beste valget som kunne vært gjort. Han har en naturlig, avslappet og kul humor og er veldig flink med ord, sa han til NRK.no om arvtageren sin tidligere i år.

LES OGSÅ: Savner det gamle håret sitt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.