- Det kan ikke bli verre enn forrige gang

Tigerstaden-jentene frykter ikke at TV-serien skal påvirke kjærlighetslivet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Etter tidligere å ha vært hovedpersonene i hver sine realityserier "Petter elsker Mari" og "Linni" på TV 2 Bliss, slo modellen Linni Meister og stylisten Mari Haugersveen seg forrige høst sammen med venninnene Carina Dahl og Therese Haugsnes, for å bli fulgt i TV-serien "Tigerstaden". 

Nå har opptakene til sesong to startet. Der er Therese Haugsnes byttet ut med Anette Marie Antonsen. 

I fjor kunne man følge kjærlighetslivet til de fire jentene, fra forlovelse og bryllupsplanlegging til brudd og tårer.

I år har både Linni, Carina og Mari nye kjærester, som også blir å se på TV-skjermen. Men jentene er ikke bekymret for at det å på ny vise frem kjærligheten for offentligheten igjen skal ende med samlivsbrudd.
 
- Det er jo ikke pga at man har vist det på TV det har blitt brudd. Så hvis det blir et brudd så blir det det uansett. Jeg tror ikke det blir stort verre enn det ble forrige gang for min del, så det får bare gå, sier Mari Haugersveen til Seoghør.no.
 
Heller ikke Linni Meister frykter at hennes forhold med millionærarvingen Olav Tvenge skal ryke på grunn av innspillingen. 

- Been there done that. Nå er jeg i et nytt forhold og han er ikke så kjempe glad i rampelyset. Det respekterer jeg, og han respekterer min jobb. Men dere skal ikke se bort i fra at han i ny og ne dukker opp i Tigerstaden.

LES OGSÅ:  Skjulte kjæresten i ett år 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer