- Det kan hende jeg må opptre naken

Kjolen til Anine Stang er enda ikke på plass i Larvik.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Anina, bedre kjent som Anine Stang (27) er en av de mer velkjente artistene som deltar i den siste delfinalen i Melodi Grand Prix. Lørdag står hun på scenen i Larvik, der tre av deltagerne vil gå videre til finalen som finner sted i Oslo lørdag 9. februar. 

Anines energiske «The Young» har blitt godt mottatt av publikum, og sangeren var svært populære da deltagerene møtte fansen på kulturhuset Bølgen i Larvik torsdag kveld. Mange ville ha både klem og autograf.

Popstjernen har derimot et lite problem før delfinalen til lørdag. Anines spesialdesignede kjole er strandet i Tyskland.

- Det kan hende at jeg stiller naken fordi jeg har ikke noe kostyme enda. Antrekket som jeg skal ha på meg på lørdag ligger på en båt i Tyskland. Designeren hadde tatt med seg feil pose fra Kiel-båten. Heldigvis har han begynt på et nytt antrekk.

Hva gjør du hvis det ikke blir ferdig i tide?

- Det tar vi da. Kanskje det blir en søppelsekk!

Anine har i flere år jobbet for sitt store gjennombrudd. Det har gjort at popstjernen har opplevd både oppturer og nedturer. Anine ser seg uansett aldri tilbake og er fast bestemt på at det er en artist hun vil være- 

- Jeg har hatt en plan i livet, og det er å være artist og lage musikk. Det er det jeg skal og det er det jeg kan. Jeg har møtt motgang på veien, men jeg har aldri gitt opp og nå er jeg i Grand Prix.

I 2006 deltok Anine i talentkonkurransen «Kjempesjansen» på NRK. Der konkurrerte hun blant annet mot Alexander Rybak. Rybak vant som kjent både den nasjonale og den internasjonale finalen og Anine håper nå at historien skal gjenta seg.

- Vi får se. Vi får satse på det.

Her er de andre deltagerene som er klare for delfinalen i Larvik:

Anine Stang - The Young
Gaute Ormåsen - Awake
Winta -  Not Afraid
Gothminister - Utopia
Lucky Lips - Sweet and Heavy
Adelén - Bombo
Sirkus Eliassen - I Love You Te Quiero

Se og Hør vil lørdag være på plass i Larvik, og klokken 19.30 kan du få med deg vårt direktesendte MGP-vorspiel med Ingeborg Heldal!  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer