- Det kan hende jeg knekker sammen

Den overlykkelige «Farmen»-vinneren Magnhild Vik takker sine egne hjerteknusere for at hun gikk hele veien. Se hennes reaksjon rett etter at kameraene ble skrudd av.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag ble det klart at det er Magnhild Vik (43) som omsider kan kalle seg vinneren av «Farmen 2014». Ti uker på Li gård på Tangen i Hedmark, ble avsluttet med en svært dramatisk finale mot Olav Harald Ulstein (51).

Magnhild kom som ei kule mot slutten av kunnskapskonkurransen, og vant til slutt kampen med knappest mulig margin.

Se seiersintervjuet med «Farmen»-vinneren i videovinduet over!

Seoghør.no var til stede under finaleinnspillingen, og møtte Magnhild bare minutter etter at hun vant den superspennende finalen.

- Rett i dusjen

- Hvordan føler du deg nå?

- Jeg føler meg utmerket! Dette er bare helt fantastisk, selv om jeg føler meg utladet, nesten svimmel. Jeg følte meg merkelig nok ganske rolig under selve konkurransen - og hadde kjempeflaks på det avgjørende spørsmålet, forteller den lykkelige kvinnen til Seoghør.no.

HYLLET: Magnhild slo søndag Olav Harald Ulstein (til høyre) i den store «Farmen»-finalen. Etterpå ble hun hyllet av de andre deltagerne. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
HYLLET: Magnhild slo søndag Olav Harald Ulstein (til høyre) i den store «Farmen»-finalen. Etterpå ble hun hyllet av de andre deltagerne. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Ti uker på en gård er for de aller fleste en hard påkjenning både fysisk og psykisk. Og den beinharde 43-åringen kunne nesten ikke vente til å komme seg til hotellet etter seieren.

- Når jeg kommer meg ut herfra skal jeg stå i dusjen i lang tid. Så lenge jeg får lov, selv om jeg jo må på festen litt senere. Jeg skal bare kjenne vannet renne, det skal bli så deilig! Sier Magnhild, som hjemme i Innfjorden i Rauma kommune har ektemannen Gjermund (47) og fire barn som spent venter på henne.

- Barna ba meg kjempe

- Har du savnet dem?

- Ja, det har vært helt forferdelig å være borte fra dem. Men jeg har en evne til å konsentrere meg om det jeg holder på med, så det har gått overraskende bra - selv om jeg har savnet dem sjukt mye! Det er det jeg gleder meg mest til. Å prate med dem, og bare høre stemmene deres.

- Hvordan tror du de samtalene kommer til å bli?

- Jeg vet rett og slett ikke. Enten kommer jeg til å knekke sammen, eller så... Nei, jeg vet ikke. Jeg har savnet dem så mye ...

PÅ FINALEFESTEN: Søndag kveld møttes finalistene på nytt på finalefesten for Farmen. Foto: Stella Pictures
PÅ FINALEFESTEN: Søndag kveld møttes finalistene på nytt på finalefesten for Farmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se og hør hva Olav syntes om å tape i finalen:

Ifølge Magnhild var det hennes egen familie som -cirka midt i innspillingen - fikk henne til å bite tennene sammen og å gi alt for å gå helt til topps i realityprogrammet.

VANT FINALEN: - Jeg følte meg merkelig nok ganske rolig under selve konkurransen - og hadde kjempeflaks på det avgjørende spørsmålet, sier Magnhild Vik til Seoghør.no. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
VANT FINALEN: - Jeg følte meg merkelig nok ganske rolig under selve konkurransen - og hadde kjempeflaks på det avgjørende spørsmålet, sier Magnhild Vik til Seoghør.no. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- I brevene vi fikk hjemmefra skrev de at de savnet meg. Samtidig skrev de at de ville jeg skulle kjempe meg videre. Det ga meg så mye styrke! Det var da jeg bestemte meg for at jeg skulle stå på og komme hjem med en hytte og bil. Og nå har jeg vunnet en premie som kommer oss alle til gode. Jeg er fryktelig glad, sier den stolte vinneren til Seoghør.no.

For seieren får Magnhild en splitter ny bil, samt en hytte til odel og eie.

LES OGSÅ: - Jeg brukte ikke truse på «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer