<strong>KAN BLI MYE:</strong> At det kan bli litt mye av Jan Fredrik Karlsen, forstår han selv. Men forandre seg kommer han ikke til å gjøre. Foto: STELLA PICTURES
KAN BLI MYE: At det kan bli litt mye av Jan Fredrik Karlsen, forstår han selv. Men forandre seg kommer han ikke til å gjøre. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Det kan bli mye av meg

Men det kommer ikke Jan Fredrik Karlsen til å gjøre noe med.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jan Fredrik Karlsen (37) har siden 2002 vært et populært TV-fjes gjennom programmer som «Idol» og «X Factor». TV-dommeren og manageren har imidlertid fått kritikk for sitt engasjerte vesen. Til Dagbladet Søndag forteller han at han kan forstå folks meninger.

- Jeg opplever ikke at jeg har uvenner. Men jeg skjønner godt at folk syns det kan bli mye av meg. Det er ikke noe stress, sier han til avisen.

Og Karlsen har ingen planer om å forandre seg.

- Jeg får ikke gjort noe med personligheten min. Liker du ikke den, så kan jeg ikke bytte den. Men jeg må styre meg innenfor den sfæren jeg befinner meg i.

Førstkommende fredag sitter Karlsen nok en gang i dommerpanelet, når det er klart for årets finale av «X Factor».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Se, her tar han helt av igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer