Det kan bli kveldens største sjokk

- Da hører du et gisp gjennom salen, sier Per Sundnes.

Publisert
Sist oppdatert
BAKU (SEOGHØR.NO): Torsdag kveld kjemper Tooji (23) om en plass i finalen i Eurovision Song Contest. Han deler scenen med 17 andre land som alle ønsker seg seier til sitt hjemland. Marte Stokkstad og Per Sundnes har fulgt Tooji helt fra starten, og er helt sikre på at han går videre fra semi-finalen.

- Det er få timer til vi skal feire at vi har gått videre til finalen! Opptredenen har blitt så bra og det sitter. Og når man ser de andre vi konkurrerer mot kan jeg ikke skjønne annet enn at vi går videre, sier Stokstad når Seoghør.no møter henne rett før den andre semi-finalen i Baku.


Men den nervepirrende konkurransen er ofte full av overraskelser og Marte er ikke i tvil om hva som kan bli det største sjokket.

- Nå er jeg så sikker på at Norge går videre, så det er ikke noe sjokk. Det er hvis Sverige med Loreen ryker ut.

Sundnes er enig, og minner om at slike overraskelser har skjedd tidligere.

- Det har vi sett før at slike veldig forhåndstippede favoritter kan ryke, sier Per.

Marte blir også overrasket dersom Georgia med «I’m a Joker» klarer å kvalifisere seg. Sundnes blir sjokkert dersom «Love is Blind» får en plass i finalen.

- Litauen med «Love is Blind» starter hele sendingen med bind for øynene. Hvis de går videre så går det et gisp gjennom pressesenteret.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Spår kappløp mellom Norge og Sverige  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer