IRRITERENDE: Ifølge venner av paret blir Justin ofte lei av Jessicas "erting".  Foto: All Over Press
IRRITERENDE: Ifølge venner av paret blir Justin ofte lei av Jessicas "erting". Foto: All Over PressVis mer

- Det kan bli irriterende i lengden

Jessica Biel ler av Justins matvaner....

SEHER.NO: "The Illusionist"-stjernen Jessica Biel (27) er kjent for å ha en av Hollywoods best trente kropper, og holder seg i form gjennom et beinhardt trenings- og kostholdsregime.

Dette har ikke vært bare enkelt for skjønnhetens kjæreste, popstjernen Justin Timberlake (28), som angivelig ikke følger sin diettplan like slavisk som skuespillerkjæresten, skriver Contactmusic.

Ifølge kilder nær paret har Jessica en tendens til å erte kjæresten, dersom han velger å spise dessert eller noe annet usunt når de er ute sammen.

- Jessica velger alltid sunne forretter på menyen, og hvis Justin velger en dessert eller ost, erter hun ham. Det er jo bare tull, men det kan bli irriterende hvis det skjer hele tiden, sier kilden.

Det er imidlertid ikke bare når det gjelder matvaner at Jessica "pirker" på Justin. Også treningsrutinene hans har hun en lei tendens til å mase over.

- Justin elsker Jessica, men ingen liker å bli fortalt hva de skal spise eller hvordan de skal trene hele tiden. Det hadde vært bra om hun kanskje kunne slappet litt mer av og tilbragt litt mer tid med å ta det rolig med ham, sier kilden videre.

Popstjernen skal ha uttrykt bekymring for kjæresten, og frykter nå at hennes ønske om å være i superform har blitt en besettelse.

Skuespillerinnen følger en treningsplan hvor hun trener minst seks ganger i uken, og står ofte opp grytidlig om morgenen for å få tid til alt.

- Hun starter hver dag med en joggetur, før hun så trener styrke og mage i to timer. Hun pleier også å svømme tre ganger i uken, gjøre yoga to ganger i uken, og så sykler og bokser hun også, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Gifter seg til sommeren?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.