- Det kan bli enda tøffere

TV3 er klar for ny Robinson-sesong.

LITE GLAMORØST: Det var langt i fra noe luksusliv på "Helvetesøya" i fjorårets utgave av "Robinsonekspedisjonen" på TV 3, men søknadene strømmer allerede inn fra folk som vil teste øylivet. Foto: TV 3
LITE GLAMORØST: Det var langt i fra noe luksusliv på "Helvetesøya" i fjorårets utgave av "Robinsonekspedisjonen" på TV 3, men søknadene strømmer allerede inn fra folk som vil teste øylivet. Foto: TV 3 Vis mer
SEHER.NO: Fjorårets Robinsonekspedisjon ble den nest mest sette sesongen i programmets tiårige historie, og nå har TV3 startet jakten på deltakere til en ny runde.

- Hvem som helst kan søke, vi vurderer kandidater helt fram til innspillingen starter til våren, sier Line Vee Hanum i TV 3 til Seher.no.

Alllerede før søknadsrunden har det strømmet inn over 4000 henvendelser fra folk som vil teste sine overlevelseskunster på Robinsonøya.

Søkerne bør imidlertid være forberedt på at neste års ekspedisjon kan bli enda tøffere enn årets utgave - som hadde undertittelen "Himmel eller helvete".

Det harde livet førte til at blant annet deltagerne Eirik Sjursen og Marielle Mathiassen valgte å trekke seg.  

Cathrine Aschim, Nelden Jan Magnar Petersen, Johnny Nordseth og Susanne Rosenlund og Knut Jørgen Skaro måtte dessuten alle forlate øya på grunn av skader eller sykdom.

- Vi ser hele tiden på nye ting å ta med, så det kan bli enda tøffere. Ingenting er enda bestemt. Men de som søker bør vite hva programmet går ut på nå, siden det har gått så lenge sier Vee Hanum til Seher.no.

Søknadsskjema til ekspedisjonen ligger nå ute på TV3s hjemmesider (ekstern lenke).

Fjorårets ekspedisjon ble vunnet av Tom André Tveitan (38) fra Sandefjord, som reiste hjem med en førstepremie på 300 000 kroner.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er singel