- Det kan bli det drøyeste i MGP-historien

Hardrockbandet Gothminister lover et heftig sceneshow i Melodi Grand Prix.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Førstkommende lørdag er det klart for den andre delfinalen i årets Melodi Grand Prix. Denne gangen beveger MGP-sirkuset seg til Larvik.

Gothminister, et industrielt metal-band som ble startet i 1999, er nå klare for å sjokkere det norske Melodi Grand Prix-publikumet og stiller i fullt kostyme på scenen i MGP-byen.

- Vi liker å ha noen hemmeligheter på lager. Men vi kommer ikke til å tilpasse oss til Grand Prix. Det kan bli ganske drøyt. Det er det eneste jeg er litt for nervøs er om dette her kan bli for drøyt for Grand Prix. Det kan nok bli noe av det drøyeste man har sett i Melodi Grand Prix sin historie.

Vokalist og låtskriver Bjørn Alexander Brem jobber til daglig som advokat, men når sminken og kostymen kommer på plass, skifter Bjørn personlighet og blir til Gothminister.

- Vi skal videre fra der vi er nå. Gjennomgå enda en forandring. Det tar nok en time eller to før vi er klare for scenen. Men vi har lang erfaring og spilt godt over tusen konserter. Jeg trives bedre på scenen enn utenfor scenen.

Gruppen, som har hatt stor suksess i blant annet Tyskland, skal fremføre låten «Utopia». Bandet blir omtalt som et av sjangerens mest spennende liveband med sitt unike sceneshow som inneholder alt fra pyro til animatroniske bevegelige figurer og fjernstyrte flygende monstre.

Bandet har turnert i mer enn 28 land, samt en vellykket headlinerturné i USA i 2007. Nå ønsker de å blir store i Norge.

- Melodi Grand Prix er en gyllen anledning til å komme hjem og gi det norske folk et skikkelig show.

Her er de andre deltagerene som er klare for delfinalen i Larvik:

Anine Stang - We Are The Young
Gaute Ormåsen - Awake
Winta - Afraid
Gothminister - Utopia
Lucky Lips - Sweet and Heavy
Adelén - Bombo
Sirkus Eliassen - I Love You Te Quiero

Se trailer for Gothministers Utopia her! (Advarer mot sterke scener)


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer