<strong>BRYLLUPSKLAR:</strong> Flere hevder at prinsesse Beatrice snart vil følge i søsterens fotspor og gifte seg. Her fra sistnevntes bryllup tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSKLAR: Flere hevder at prinsesse Beatrice snart vil følge i søsterens fotspor og gifte seg. Her fra sistnevntes bryllup tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prinsesse Beatrice:

- Det kan bli bryllup veldig snart

Prinsesse Beatrice skal ha funnet drømmemannen. Et nytt kongelig bryllup kan finne sted veldig snart.

Publisert

Det er bare en drøy måned siden det britiske folket kunne glede seg over sitt andre kongelige bryllup i år.

Skal vi tro kilder nær den britiske kongefamilien er det heller ikke lenge til nok et bryllup vil finne sted. I mai fikk prins Harry (34) sin Meghan (37) og i oktober giftet prinsesse Eugenie (28) seg med Jack Brooksbank (32).

Nå er det 28-åringens storesøster, prinsesse Beatrice (30), som får mye oppmerksomhet. Ifølge kilder nær prinsessen skal hun nemlig ha funnet drømmemannen, og samtidig uttalt at et bryllup kan stå om kort tid.

<strong>NESTE I REKKA?:</strong> Ifølge flere kilder skal det bare være snakk om tid før prinsesse Beatrice er forlovet. Foto: NTB scanpix
NESTE I REKKA?: Ifølge flere kilder skal det bare være snakk om tid før prinsesse Beatrice er forlovet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ting går fort

Beatrice skal ha innledet et forhold til den styrtrike eiendomsutvikleren Edoardo Mapelli Mozzi (34), og de skal være hodestups forelsket, ifølge The Sun.

Paret skal ha møtt hverandre gjennom en felles venn, og kilden nær dem forteller at de allerede har vært på ferie sammen. De skal også ha tatt det viktige steget, hvor prinsessen har introdusert kjæresten for foreldrene sine, prins Andrew (58) og Sarah Ferguson (59).

Beatrice og Edoardo skal bare ha datet i to måneder, men skal allerede være klare for å bli mann og kone.

- De hadde god kjemi med det samme, og har det veldig bra sammen, sier kilden til den britiske avisen og fortsetter:

- Ting går fort mellom dem, så det ville ikke overrasket noen om de forlover seg innen kort tid.

Videre hevder kilden at venner av paret er i ekstase over de gode nyhetene.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>MOR OG DATTER:</strong> Prinsesse Beatrice ankom søsterens bryllup i oktober sammen med moren deres, Sarah Ferguson. Foto: NTB scanpix
MOR OG DATTER: Prinsesse Beatrice ankom søsterens bryllup i oktober sammen med moren deres, Sarah Ferguson. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>PRINSEBRYLLUP:</strong> Eugenie og Beatrice ankom Harry og Meghans bryllup sammen med deres far, prins Andrew. Foto: NTB Scanpix
PRINSEBRYLLUP: Eugenie og Beatrice ankom Harry og Meghans bryllup sammen med deres far, prins Andrew. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brudd etter ti år

Prinsesse Beatrice hadde en sentral rolle i lillesøsterens bryllup forrige måned. Selv gikk hun gjennom et offentlig brudd i 2016, da hun og Dave Clark gikk fra hverandre etter ti år som kjærester.

- Hun ville enten at de skulle gifte seg, eller gå hver til sitt. Men han fridde ikke, og ultimatumet virket dermed mot sin hensikt, skal en kilde ha sagt til The Sun den gang.

Prinsessen hadde nylig flyttet til New York for å være med sin kjære, og skaffet seg jobb i en bank. Likevel fridde han ikke, noe som ble spikeren i kista for forholdet.

- De bestemte seg for å tilbringe litt tid hver for seg for å tenke på fremtiden. De er fortsatt venner, og avgjørelsen om å slå opp er gjensidig, sa kilden.

Bruddet kom som et sjokk på mange. Tre år tidligere var nemlig tonen en helt annen. Beatrice og hennes foreldre ble nemlig invitert til dronning Elizabeth, og mange hevdet at det var fordi de skulle forlove seg.

Årene før dette hadde moren, «Fergie», forårsaket en rekke skandaler og falt i unåde hos kongefamilien.

- Hvorfor har dronningen endelig åpnet armene for Fergie? Mange tror det er fordi det forberedes en kunngjøring av forlovelse mellom Beatrice og kjæresten Dave Clark, skrev nettstedet Huffington Post.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi er ekte

Beatrice har vært i vinden i det siste, spesielt som forlover i søsterens bryllup. 30-åringen og prinsesse Eugenie har flere ganger vist hvor mye de betyr for hverandre, og i et sjeldent intervju tidligere i år, la de ikke skjul på at de lever uvanlige liv, hvor ulike roller skal fungere sammen til enhver tid.

- Vi er de første: Vi er unge kvinner som prøver å bygge karrierer og ha personlige liv, men vi er også prinsesser og gjør alt i det offentlige, sa Beatrice.

Med hele verdens øyne rettet mot kongefamilien til enhver tid, innrømmet de to søstrene at de ved enkelte anledninger synes det er svært overveldende, spesielt når det gjelder sosiale medier. Eugenie avslørte i mars at hun har sin egen Instagram-profil, men prinsessen forklarte at hun ikke er blitt helt komfortabel med å dele bilder enda.

- Det er så lett å bli usikker selv om du har det perfekte bildet, men det er viktig at det er ekte. For vi er ekte.

De to prinsessene lever et uvanlig liv, og håndterer det hele med hjelp fra hverandre. Eugenie og Beatrice står hverandre svært nære, men innrømmet at de i likhet med søsken flest, krangler over de rareste ting.

- En av de største kranglene vi noensinne har hatt var om et par Converse, sa Beatrice lattermildt.

- Vi har samme skostørrelse, og vi hadde identiske par. Ett av parene var derimot utslitt, og en av søstrene byttet, la hun til.

LES OGSÅ: Nå bekrefter de bryllupsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer