Det kan bli bedre

TV3s nye følelses-serie «Det blir bedre» bør holde det det lover.

OVEREKSPONERT: Hans Erik Dyvik Husby er en varm og sjarmerende fyr, men  formuleringer som «Rusen ble for meg en flukt, en kunstig lykkefølelse» er det sørgelig lite nytt i.
OVEREKSPONERT: Hans Erik Dyvik Husby er en varm og sjarmerende fyr, men formuleringer som «Rusen ble for meg en flukt, en kunstig lykkefølelse» er det sørgelig lite nytt i. Vis mer
I «DET BLIR bedre» møter programleder Anbjørg Sætre Håtun (38) en rekke kjente personer som hver forteller sin personlige historie om hvordan de har taklet motgang og vanskelige livssituasjoner.

BUDSKAPET ER enkelt og greit: ikke gi opp – det blir bedre! heter det i presseskrivet.

SÅ LANGT er alt vel. Vi forventer oss litt Tonje Steinsland. Nært og mykt. At vi blir varme i ansiktet og kjenner tårene presse og klumpen i halsen vokse. Basalbehovet.

MEN NÅR TV3 velger å kjøre programmet med Hans Erik Dyvik Husby, alias Hank von Helvete, først, blir det for forutsigbart. For hva kan han fortelle om sitt vanskelige liv som vi ikke allerede har hørt? Svært lite skulle det vise seg.

PROGRAMLEDER ANBJØRG
Sætre Håtun er flink. Veldig flink. Kanskje for flink. Hun trykker på de riktige knappene, men blir for teknisk i sin journalistiske metode. Det skaper en altfor perfekt ramme. Klinisk der vi egentlig ønsker oss Kleenex.

VI FÅR KRYSSE FINGRENE for Stig Inge Bjørnebye og Aylar som gjester utover høsten, men første program ga bare grunn til å senke forventningene.

VI FÅR håpe det blir bedre.

«Det blir bedre» sendes på TV3 tirsdager klokken 21.


Tidligere anmeldelse denne høstsesongen:

«Hellstrøm rydder opp hjemme» (TV3): Vær så snill, få Hellstrøm ut av hjemmet!
«Hjelp, han pusser opp» (TV3): Oppussing er best på TV
«Gøy på landet» (TVNorge): «Feel good» på bygda
«Big Brother» (TV 2 Bliss): Big Brother er kloakk-tv 
«Dagens mann» (TV3): Tidenes pinligste sjekkeprogram