BEKLAGER SEG: I et ferskt videoklipp han har lagt ut på sin egen hjemmeside, beklager Chris Brown for voldsepisoden mot Rihanna og ber om at fansen tilgir ham.  Foto: YouTube
BEKLAGER SEG: I et ferskt videoklipp han har lagt ut på sin egen hjemmeside, beklager Chris Brown for voldsepisoden mot Rihanna og ber om at fansen tilgir ham. Foto: YouTubeVis mer

- Det jeg gjorde var utilgivelig

Chris Brown er trist, flau og skuffet. Se video av beklagelsen.

SEHER.NO: For første gang siden voldsepisoden i februar, hvor han banket opp ekskjæresten Rihanna (21), har R&B-stjerne Chris Brown (20) kommet med en offentlig unnskyldning for hendelsen.

20-åringen har hele tiden nektet å uttale seg om voldshandlingen til mediene, dette til tross for den siste tids rettssak mot ham.

Men i et ferskt videoklipp, som han nå har lagt ut på sin egen hjemmeside, beklager han det hele, og hevder han har søkt om hjelp for å hindre at noe slikt noensinne skal kunne skje igjen, skriver People.

Se unnskyldningen nederst i saken!

- Siden februar har advokaten min rådet meg til å ikke snakke om dette, selv om jeg etter hendelsen hele tiden har ønsket å beklage og ta fullt ansvar. Nå føler jeg at det var på tide at dere fikk høre denne unnskyldningen direkte fra meg, sier han.

Ifølge Brown angrer han dypt på at han slo kjæresten, og innrømmer selv at det han gjorde var "utilgivelig".

- Jeg har alltid vært stolt av at jeg har stor selvkontroll, men det jeg gjorde var utilgivelig. Jeg er veldig trist og flau over det jeg har gjort, og mine spirituelle veiledere har nå lært meg at jeg er bedre enn det, sier han videre.

I forrige måned innrømmet Brown skyld i rettssaken mot ham, og ble dømt til 180 dagers samfunnstjeneste i sin hjemstat Virginia, i tillegg til fem års prøvetid.

Popstjernen må også betale flere bøter, hvis sum er ukjent.

- Jeg har sagt det til Rihanna flere ganger, og jeg sier det til dere i dag, at jeg er utrolig lei meg og skulle ønske jeg hadde håndtert situasjonen både annerledes og bedre. Jeg har skuffet utrolig mange mennesker, og jeg forstår det. Ingen er mer skuffet enn det jeg er selv, sier han.

20-åringen har nå fått forbud mot å ringe, sende epost eller SMS til Rihanna, og må til enhver tid holde seg 50 meter unna henne.

- Som mange av dere vet vokste jeg opp i et hjem preget av vold, og jeg så selv hva ukontrollert sinne kan gjøre. Det jeg gjorde var hundre prosent uakseptabelt, så jeg kan bare spørre og be om at dere tilgir meg - vær så snill. Jeg håper andre kan lære av mine feil, og jeg har fra nå av tenkt å leve livet slik at jeg med verdighet kan kalles en "rollemodell", avslutter han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Må beskyttes døgnet rundt

Se Chris Browns unnskyldning nedenfor: