- Det jeg gjør er kjempevanskelig

«Tweet4tweet» ble ingen umiddelbar suksess, men Jenny Skavlan tar kritikken med et smil.

POPULÆR PÅ NETT: Moteikonet Jenny Skavlan er den kvinnen i Norge med flest følgere på Twitter. Likevel ble ikke Twitter-programmet særlig godt mottatt. Foto: Stella Pictures
POPULÆR PÅ NETT: Moteikonet Jenny Skavlan er den kvinnen i Norge med flest følgere på Twitter. Likevel ble ikke Twitter-programmet særlig godt mottatt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jenny Skavlan (25) måtte i går tåle mye slakt etter torsdagens debut med humorsatsingen «Tweet4tweet» på NRK.

Programmet ble kalt alt fra «klein og uferdig komikk» til «seig satire» av landets største aviser, og selv om 25-åringen tilsynelatende tar kritikken med knusende ro, er det ingen tvil om at hun selv hadde høye forventninger til egne prestasjoner.


- Det jeg gjør er kjempevanskelig. Det er ikke alle som tør å legge hodet på hoggestabben slik jeg gjør til tider. Å bli programleder for «Tweet4tweet» er et stort steg for meg. Jeg skal ikke bare lese opp tekst noen har gitt meg, men lage mitt eget materiale og vise ekte reaksjoner. Det går ikke å gjemme seg bak et konsept lengre, sier hun til Dabladet magasinet i dag.

Skavlan har på tross av motgang de siste dagene holdt humøret på topp - i alle fall på Twitter: «Men seriøst folkens, det går bra etter slakten av #Tweet4tweet altså. Se - jeg smiler og greier!» 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Marianne og Jenny i nakenstrid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer