- Det jævligste jeg har opplevd

Linn Skåber fikk seg en overraskelse i det nye programmet «Klovn til kaffen».

SEOGHØR.NO: Sammen med Esben Eckbo, Odd-Magnus Williamson, Knut Lystad, Hege Schøyen og Steinjo Grieg Halvorsen, blir Linn Skåber å se i TVNorges nye humorsatsing «Klovn til kaffen» til høsten.

Den første episoden var ferdig spilt inn da Seoghør.no snakket med gjengen, og Linn Skåber røper at det var alt annet enn gøy.

- Det er det jævligste jeg har vært med på. Da jeg gikk hjem etterpå fortalte jeg barnevakten min hva jeg hadde vært med på. Da fortalte jeg at det var det tøffeste jeg har gjort i hele min karriere, sier Linn Skåber til Seoghør.no.

- Var det psykisk eller fysisk utfordrende?

KLOVN TIL KAFFEN: Sammen med Linn Skåber, Odd-Magnus Williamson, Knut Lystad, Hege Schøyen og Steinjo Grieg Halvorsen, blir Espen Eckbo å se i TVNorges nye humorsatsing «Klovn til kaffen» til høsten.
KLOVN TIL KAFFEN: Sammen med Linn Skåber, Odd-Magnus Williamson, Knut Lystad, Hege Schøyen og Steinjo Grieg Halvorsen, blir Espen Eckbo å se i TVNorges nye humorsatsing «Klovn til kaffen» til høsten. Vis mer

- Jeg driter i alt fysisk, dette var pyskisk, røper Skåber.Førstemann ut var Esben Eckbo som måtte legge opp en dag med aktiviteter, prøvelser og underholdning for de andre. Dagen avsluttes med en middag hvor én av gjestene må gjøre sin tolkning av en av hovedpersonens mest kjente karakterer.

- Jeg synes det er interessant for det viser noe om hvilke grenser man som artist har for hva man er komfortabel med å gjøre. Man får vist det i praksis hvem som synes hva er ubehagelig, sier Eckbo.

I «Klovn til kaffen» samles Espen Eckbo, Linn Skåber, Hege Schøyen, Odd-Magnus Williamson, Knut Lystad og Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen for å bli bedre kjent, le og se tilbake på hverandres karrierer. I hvert program må en av dem gjennom en komikers verste skrekk, nemlig å tolke en av de andres karakterer foran gruppen.

Hver episode vil ha søkelys på én av komikerne, og denne får ansvaret for å legge opp til en drømmedag med aktiviteter, prøvelser og underholdning. Dagen avsluttes med en middag hvor én av gjestene må gjøre sin tolkning av en av hovedpersonens mest kjente karakterer.

– Dette blir både hyggelig og grusomt. Å få tilbringe en hel dag av gangen med humorlegender som Knut Lystad og Hege Schøyen er jo en drøm, men drømmen har dessverre sin pris. Jeg har allerede hatt mareritt om at jeg må gjøre en coverversjon av «Stælken» Gundersen, sier Espen Eckbo i en pressemelding til TVNorge.

Odd- Magnus Williamson ville ikke røpe noe fra første episode, men forteller at han gleder seg til de kommende dagene.  

KLOVN TIL KAFFEN: Sammen med Linn Skåber, Odd-Magnus Williamson, Knut Lystad, Hege Schøyen og Steinjo Grieg Halvorsen, blir Espen Eckbo å se i TVNorges nye humorsatsing «Klovn til kaffen» til høsten. Foto: FameFlynet Norway
KLOVN TIL KAFFEN: Sammen med Linn Skåber, Odd-Magnus Williamson, Knut Lystad, Hege Schøyen og Steinjo Grieg Halvorsen, blir Espen Eckbo å se i TVNorges nye humorsatsing «Klovn til kaffen» til høsten. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

– Dette blir givende. Jeg får henge med noen av de morsomste menneskene jeg vet om og i tillegg bestemme over dem en hel dag. Forhåpentligvis skal vi skape en stemning som er i aksen mellom lun hygge og posttraumatisk stress, sier Odd-Magnus Williamson.

Programdirektør i SBS Discovery, Eivind Landsverk sier at dette var en perfekt anledning til å dra fem alt det flotte komikerne har gjort opp igjennom årene.

– Dette er en hyllest til norsk humor og et unikt blikk bak masken til noen av landets aller morsomste. Det er en gyllen anledning til å hente fram de fantastiske karakterene disse menneskene har skapt, og det blir helt sikkert mange lattervekkende øyeblikk i løpet av innspillingen. Dette er et superlag vi er veldig stolte av å vise på TVNorge, sier programdirektør i SBS Discovery, Eivind Landsverk.

LES OGSÅ: Slik er Linn Skåbers drømmemann