MAGER: Cheryl Cole synes ikke det er fint når hun blir for tynn. Etter at hun fant ut om ektemannens utroskap i fjor, har Girls Aloud-stjernen rast ned i vekt.  Foto: ITV/ X Factor
MAGER: Cheryl Cole synes ikke det er fint når hun blir for tynn. Etter at hun fant ut om ektemannens utroskap i fjor, har Girls Aloud-stjernen rast ned i vekt. Foto: ITV/ X FactorVis mer

- Det ideelle er en kropp som J-Los

Cheryl Cole hater å se tynn ut...

SEHER.NO: Girls Aloud-skjønnhet Cheryl Cole (25) sjokkerte en hel verden, da hun i fjor raste drastisk ned i vekt, etter avsløringen om ektemann Ashley Coles (28) utroskap.

I fjor innrømmet hun også at hun hadde fått en psykisk knekk etter avløringen, noe som påvirket hennes selvtillit og kroppsbilde, og fikk henne til å begynne å slanke seg.

Men nå forteller Cheryl at hun selv synes hun er for tynn, skriver The Sun.

- Jeg hater å se tynn ut. Jeg vil ikke gå rundt og se ut som en kjærlighet på pinne, sier skjønnheten.

Ifølge 25-åringen blir hun nå "ertet" fordi hun er så tynn og formløs, og blir omtalt som "flatty batty" fordi hun har liten rumpe.

Hun synes også det er helt sprøtt at hun har en bh-størrelse på 70D, når kroppen hennes ellers er så mager.

Nylig innrømmet Cheryl at hun ønsker å legge på seg og at Jennifer Lopez har drømmekroppen.

- Det å være for tynn er ikke en bra look. Jeg skulle veldig gjerne hatt mer "junk in my trunk". Det ideelle er en kropp som Jennifer Lopez', men jeg ville nok kanskje kledd meg litt annerledes enn henne, sier popstjernen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Forsvarer utro ektemann