FORSVARER GIFTEMÅLET: Kaley Cuoco og Ryan Sweeting giftet seg etter drøye fem måneder sammen, og forlovet seg et par måneder etter at hun dumpet filmkjekkasen Henry Cavill. Hos David Letterman mandag gjorde hun sitt beste for å forklare. Foto: Stella Pictures
FORSVARER GIFTEMÅLET: Kaley Cuoco og Ryan Sweeting giftet seg etter drøye fem måneder sammen, og forlovet seg et par måneder etter at hun dumpet filmkjekkasen Henry Cavill. Hos David Letterman mandag gjorde hun sitt beste for å forklare. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det høres veldig horete ut

Kaley Cuoco snakker ut om det raske giftemålet med Ryan Sweeting.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (28) var i fjor gjennom en skikkelig kjærlighetskarusell.

På sommeren hadde hun en intens, men kortvarig romanse med «Man of Steel»-kjekkasen Henry Cavill (30). Få uker senere begynte hun å date tennissttjernen Ryan Sweeting (26), og et par måneder senere var paret forlovet.

Nyttårsaften ble Kaley og Ryan smidd i hymens lenker, og TV-stjernen skal allerede da ha vært klar for å få barn.

Da 28-åringen gjestet «The Late Show with David Letterman» mandag, var det neppe så rart at hun ble grillet litt om den raske romansen og giftemålet.

SJELEVENNER: Kaley og Ryan koser seg som nygifte. I starten av januar la Kaley ut dette trivelige bildet på Instagram.  Foto: Instagram/ Stella Pictures
SJELEVENNER: Kaley og Ryan koser seg som nygifte. I starten av januar la Kaley ut dette trivelige bildet på Instagram. Foto: Instagram/ Stella Pictures Vis mer

- Det høres så horete ut, men det var ikke det. Alt gikk ganske fort på papiret, men vi visste virkelig at det var riktig, forklarte hun til Letterman ifølge Huffington Post.

Blondinen fortalte at de to møttes på en blind-date, og at de falt for hverandre temmelig kjapt.

- Han flyttet inn neste dag, spøkte den sjarmerende skuespilleren.

Imidlertid var det trolig et snev av sannhet i spøken. Kaley fortalte nemlig Letterman at den første daten med Ryan fant sted mens han bare var på en kort visitt i byen - men at han aldri reiste igjen.

- Vi vokste opp med de samme folkene, vi har bare aldri møtt hverandre. Så på en møte føles det som om vi har kjent hverandre hele livet, har Kaley Cuoco tidligere sagt om ektemannen.

LES OGSÅ: - Han overrasket meg da han fant fram ringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer