«Baby2Baby»-galla:

- Det holder meg våken om natten å vite dette

Hollywood-stjernene strålte på veldedighetsgalla, men sendte varme tanker til barn i nød.

FLOTTE FRØKNER: Jessica Alba i kjole fra Valentino, Olivia Munn i kjole fra J. Mendel, Jennifer Garner i kjole fra Lanvin og Amy Adams i kjole fra Peter Pilotto. Foto: NTB Scanpix
FLOTTE FRØKNER: Jessica Alba i kjole fra Valentino, Olivia Munn i kjole fra J. Mendel, Jennifer Garner i kjole fra Lanvin og Amy Adams i kjole fra Peter Pilotto. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag var det en stjernespekket aften i Los Angeles. Da ble nemlig gallaen «Baby2Baby» arrangert, og en rekke kjente fjes var å se på den røde løperen.

«Baby2Baby» er en veldedig organisasjon som hjelper barn i alderen 0 til 12 år som kommer fra familier med lav inntekt. Og engasjementet er stort blant Hollywoods berømte mødre.

I helgen samlet de inn over 36 millioner kroner, avslører «Dawson's Creek»-stjernen Busy Phillips (39) på Instagram.

- Jeg er så stolt av jobben vi gjør og jeg blir inspirert av sjenerøsiteten fra alle som deltok lørdag, skriver hun blant annet i denne posten:

- Ligger våken om natten

Jessica Alba (37), som tidligere i år ble mor for tredje gang, sitter i styret til den veldedige organisasjonen, og donerte bort 420 000 kroner denne kvelden.

Mens den tidligere basketstjernen Kobe Bryant (40) klinket til med 840 000 kroner, skriver The Hollywood Reporter.

Det ble også auksjonert bort luksuriøse fristelser, som en ferietur til det eksklusive hotellet Montage Los Cabos i Mexico og billetter til den kommende boksekampen mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao.

Artikkelen fortsetter under bildene.

ÅLETRANGT: Katy Perry stilte i en tettsittende kjole fra Cushnie. Foto: NTB Scanpix
ÅLETRANGT: Katy Perry stilte i en tettsittende kjole fra Cushnie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SVART/HVITT: F.v: Olivia Wilde, Jenna Dewan og Zoe Saldana. Foto: NTB Scanpix
SVART/HVITT: F.v: Olivia Wilde, Jenna Dewan og Zoe Saldana. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hollywood-stjernene hadde selvfølgelig også de forferdelige skogbrannene, som for tiden herjer i California, i tankene, og «Baby2Baby» har fra første stund vært til stede i Malibu for å hjelpe familier som har mistet hus og hjem i løpet av de siste dagene.

  • Se flere av stjernenes antrekk lenger ned i artikkelen!

Blant dem som talte under gallaen, var skuespiller og trebarnsmor Zoe Saldana (40).

«Guardians of the Galaxy»-stjernen satte ord på hvordan det er å vite at ikke alle barn har tilgang på selv de mest nødvendige tingene i livet:

- Som mor holder det meg våken om natten å vite at det finnes barn som befinner seg bare minutter unna her vi sitter i kveld, uten bleier, uten klær og uten en seng å sove i, sa hun ifølge Variety.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Amy Adams vant pris

I år var det Golden Globe-vinneren Amy Adams (44) som ble tildelt hedersprisen «Giving Tree Award».

Hun mottok prisen for sin dedikasjon til organisasjonen og for å bruke sin posisjon i offentligheten til å rette søkelyset mot barn som lever i fattigdom.

- Jeg vil gjerne ta et øyeblikk til å sende mine tanker til de som har blitt påvirket av skogbrannen. Det er en påminnelse om viktigheten av organisasjoner som «Baby2Baby», som allerede har gitt det essensielle til evakueringshjem for barn i nød, sa bun blant annet i talen, ifølge nettstedet.

Uten sine nye typer

Jennifer Garner (46) kom uten sin nye flamme, den seks år yngre forretningsmannen John Miller (40), men var i strålende form på den røde løperen. Hun kunne ikke få skrytt nok av den veldedige organisasjonen.

- Det er en ære å være her. «Baby2Baby» gjør så mye for barn i nød og katastrofehjelp, fortalte hun til E! News.

Også Jenna Dewan (37) har fått seg ny kjæreste etter bruddet med Channing Tatum (38), men hun kom alene på gallaen. Hun så likevel ut til å være i godt selskap.

Venninnen, Jessica Alba, delte nemlig dette bildet hvor hun gjør seg klar sammen med Jenna og Olivia Munn (38) før festlighetene startet:

Andre Hollywood-stjerner som stilte lørdag kveld var blant andre Olivia Wilde (34), Rachel Bilson (37) Kelly Rowland (37), Julie Bowen (48) og Lauren Conrad (32).

GLAMORØSE: F.v: Leslie Mann, Kelly Rowland og Lauren Conrad. Foto: NTB Scanpix
GLAMORØSE: F.v: Leslie Mann, Kelly Rowland og Lauren Conrad. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PÅ PLASS: F.v: Busy Phillips, Rebecca Gayheart, Zooey Deschanel og Rachel Bilson. Foto: NTB Scanpix
PÅ PLASS: F.v: Busy Phillips, Rebecca Gayheart, Zooey Deschanel og Rachel Bilson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Hun ser billig ut som alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer