- Det holder ekteskapet vårt superhot

Stephen Moyer er ikke som alle andre ektemenn.

HETT: «Sookie» lar seg friste av både «Eric» og «Bill» i kommende sesong av den populære vampyrserien. Foto: Stella Pictures
HETT: «Sookie» lar seg friste av både «Eric» og «Bill» i kommende sesong av den populære vampyrserien. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Anna Panquin (29) og ektemannen Stephen Moyer (42) har sammen med den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård (34) hatt stor suksess med TV-serien «True Blood».

Selv om vampyrserien krever at skuespillerene simulerer heftige sex-scener blir aldri Moyer sjalu på Skarsgård når han boltrer seg halvnaken rundt foran TV-kameraet med kona - heller tvert om!

- Når jeg om min mann drar på jobb pleier vi å si: «Ha det bra, kjære, og ha bra sex i dag!», sier Panquin til Aftonbladet.

Mannen hennes, som hun giftet seg med for et år siden, har ingen ting imot å dele kona med skuespillerkollegaene.

- Det holder ekteskapet vårt superhot, sier han.

Det ser dermed ut til å gå en lys fremtid i møte for ekteparet, for i sesong 4, blir det nemlig mer hett mellom «Sookie Stackhouse» og vampyrrivalene «Eric Northman» og «Bill Compton» enn noen sinne.

- Det er selvfølgelig rart å skulle behøve å få til - ja, du vet - med noen som ikke er ens partner, men Alex er utrolig proff, og han og Steve er gode venner, avslører Panquin. 

Sesong 4 av den populære serien har premiere i morgen klokken 20.00 på Canal+ Series.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hemmelig kjæreste i et år