BRUTAL? Eyvind Hellstrøm har kvesset knivene og ryddet opp i en rekke norske restauranter. Men nå er det han selv som får kritikk for framtoningen sin. Foto: TV3
BRUTAL? Eyvind Hellstrøm har kvesset knivene og ryddet opp i en rekke norske restauranter. Men nå er det han selv som får kritikk for framtoningen sin. Foto: TV3Vis mer

- Det hjelper ikke at han kjefter og smeller

Kollegaer mener TV-kokkens stil er skadelig for yrket...

SEHER.NO: I høst har Eyvind Hellstrøm for andre gang leder TV3-programmet "Hellstrøm Rydder Opp", hvor TV-seerne uke på uke får se kokkens brutale metoder for å hjelpe skakkjørte restauranter på beina igjen.

Nå reagerer norske stjernekokker på kokkekollegaens brutale framstilling av yrket.

- Det hjelper ikke på rekrutteringen når Helltrøm kjefter og smeller foran åpent kamera, sier stjernekokk Bent Stiansen til Dagbladet.

Stiansen får støtte fra Arne Brimi og Odd I. Solvold. Til Dagbladet forteller Brimi at han stadig får henvendelser fra folk som lurer på om kokkeyrket virkelig er så rått og brutalt som det blir framstilt på TV.

- Det vi får presentert i TV-serien, er så langt fra virkeligheten man kan komme kokkekyrket. Det er en tendens til at folk blir mer skeptiske til bransjen og det er mye større problem å rekruttere gode folk nå enn før, sier han.

Hellstrøm selv sier til Dagbladet at han ikke kjenner seg igjen i problematikken, og tar kritikken med knusende ro.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Se, her gjør Hellstrøm en tabbe!