FAVORITT: Oddssetterne tror på Didrik Solli Tangen før delfinalen i Skien. Foto: NRK
FAVORITT: Oddssetterne tror på Didrik Solli Tangen før delfinalen i Skien. Foto: NRK Vis mer

- Det hjelper å se ut som en gresk gud

Denne gutten er den nye Grand Prix-favoritten...

Publisert
SEHER.NO: Fire deltagere er allerede klare for den norske Melodi Grand Prix-finalen, og lørdag står syv nye artister på scenen, når delfinale tre går av stabelen i Skien.

Nå tror oddssetterne på det høyeste nivået hittil, samt en noe ukjent storfavoritt. Han heter Didrik Solli Tangen (22).

- Han er definitivt ikke den mest kjente i feltet, men det vi har hørt og det vi har sett av respons er fantastisk. Han er jo fra samme skole som Rybak (Barratt Due, red. anm.) og det diskuteres allerede heftig hvor sterk denne låten er, sier oddssetter Bjarthe Westerheim i spilleselskapet Betsafe.com.

Også talsmann Kim Rud Petersen i NordicBet sier seg enig.

- Det hjelper på å se ut som en gresk gud og synge en kjærlighetstrofe og minne litt om Josh Groban i stemmen. Klissete for oss menn, men vi tror denne kan smelte en god del jentehjerter på vei mot Spektrum. Vi tror Didrik er en mann å se opp for i Skien og treffer han jentehjertene med denne sangen kan det faktisk nå langt i en internasjonal finale.

Rud Petersen tror det vil bli en kamp mellom Mira Craig og gruppen A1 om den siste direkte finaleplassen. Men det er førstnevnte som spås å trekke det lengste strået.

- Kvalitetsmessig er dette noe vi tror folket har lyst å sende videre. Vi ender opp med å lansere Mira som det nest sterkeste kortet i delfinalen i Skien. A1 må nøye seg med en delfinale ettersom vi ikke synes låten er spesiell nok til å ta steget rett inn i en finale.

Her er oddsen fra NordicBet foran lørdagens delfinale:

Didrik Solli Tangen 1.65
Mira Craig 2.20
A1 2.35
Karoline Garfjell 3.00
Belinda Braza 9.00 
The Diamond 9.00
Fred Andresen 11.00

Utdrag fra låtene til helgen kan du høre på Nrks nettsider her. (ekstern lenke)

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Vil ikke lenger bli koblet til pappaVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer