PREMIEREKLARE: Terje Sporsem og Lisa Tønne har premiere på deres nye show «Sommershow på Havna» på Tjøme 8. juli.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
PREMIEREKLARE: Terje Sporsem og Lisa Tønne har premiere på deres nye show «Sommershow på Havna» på Tjøme 8. juli. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Det hender man går på en smell

Komikerduoen om sketsj-flauser, sommershow og fulle folk. Se video!

Se videointervju med Lisa og Terje nederst i saken!


SEHER.NO: Lisa Tønne (32) og Terje Sporsem (34) har rukket å bli to av landets mest profilerte og populære komikere de siste årene, og 8. juli ventes det store ting av duoen, når de setter i gang med deres nye sommershow på Havna i Tjøme.

Frem mot premieren har de opptrådd for fullsatte hus med komikerkollegene Åsleik Engmark og André Jerman i «Sommershow på Latter».  

Og da Seher.no fikk en liten prat med stjernene før avreise til kystperlen, kunne de avsløre at de er veldig spent på hvordan det blir å opptre på Tjøme «bare de to».

- På sommershowet i Oslo er folk og ler fra tirsdag til lørdag. Det er sommer og sol og glade mennesker - veldig god stemning. Men på Tjøme blir det jo bare meg og Lisa... Men det er jo greit  at vi kan ta ut kremen av den forestillingen i Oslo da. Det blir A-laget som sendes videre, humrer Sporsem. 

Mens Lisa har gjort seg bemerket med egne stand-up show, rollefiguren «Ali Reza», samt deltagelse i «Camp Senkveld»,  har Sporsem de siste årene hatt suksess med «Skal vi danse»,  «Skaperen» og forestillingen «Mitt liv som Terje» (2007).

Men selv om de har jobbet profesjonelt som komikere i mange år nå, kan både Terje og Lisa avsløre at det fortsatt hender at folk ikke ler av vitsene eller sketsjene deres.
 
- Åh, jada. Og det handler ikke nødvendigvis alltid om at en vits eller sketsj man har laget er dårlig. Det kan handle om at man har dårlig timing en dag, eller roter det til. Eller at man selv synes en ting er veldig gøy, men ikke helt klarer å gjengi de bildene man har i hodet til folk. Det hender man går på en smell, men ellers kommer man ingen vei tenker jeg, sier Lisa.

Som kjendiser har de etterhvert måttet bli vant til å være offentlig «eiendom», og selv om de som oftest mottar hyggelig henvendelser fra publikum, hender det at folk kommer med ubehageligheter.

- Jeg har jo opplevd at folk har reagert på ting jeg har gjort, og vært fulle og sagt sånn «jævla komiker-kuk, nå skal jeg ta deg». Men som regel er det bare fulle folk, sier han. 

Berusa publikummere, fans eller ikke-fans er nemlig noe man blir godt vant til etter at man har jobbet i komi-bransjen noen år.

- Ja, det er gjerne når folk er fulle at de kan bli ubehagelige om noe, eller innpåslitne - ikke helt kjenne sin besøkelsestid liksom. Det er ikke sånn at man synes det er kjempegøy å snakke med drita fulle mennesker man ikke kjenner ute, sier Lisa. 

«Sommershow på Havna» har premiere på Tjøme 8. juli!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Det blir litt Sabeltann-humor

Se videointervju med Lisa og Terje nedenfor:


[obj:media:8728]