- Det hender jeg må presse grensene

Thomas Giertsen har gått lenger enn noen gang tidligere.

Publisert
INTIM OMGANG MED VASE: Thomas Giertsen blir tatt med buksene nede i forrige sesong av «Helt perfekt». Den kommende sesongen blir ikke mindre flau. Foto: TVNorge
INTIM OMGANG MED VASE: Thomas Giertsen blir tatt med buksene nede i forrige sesong av «Helt perfekt». Den kommende sesongen blir ikke mindre flau. Foto: TVNorge Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter nyttår er Thomas Giertsen og Ine Jansen (40) tilbake med en ny sesong av den populære serien «Helt Perfekt» på TVNorge.

Den kommende sesongen er den fjerde i rekken, og en rekke kjente fjes er med som gjesteskuespillere. Blant dem er Jørn Hoel, Thomas Seltzer og Jenny Skavlan.

- De gjør en strålende innsats, sier Ine Jansen til Seoghør.no.

Thomas Giertsen forklarer at de kommende episodene er blant de flaueste i hele serien.

- Jeg er stort sett i slåbrok og tøfler store deler av sesongen. Det blir ikke mindre flaut. Vi har laget serien i fire sesonger, og vi blir mer og mer klar over hva som funker og hva som ikke funker. Jeg mener sesong fire er den klart beste sesongen vi har laget, sier Giertsen til Seoghør.no.

- Har du noen grenser for hva du kan gjøre på TV?

- Jeg tror det er for sent å svare ja på det spørsmålet nå. Men om det er morsomt og riktig for å fortelle historien vi forteller, så er det litt underordnet hva jeg helst måtte ville. Det hender at man må presse grensene litt, men det er jo også det som gjør at det er litt gøy.

Se videointervju med Giertsen og Jansen øverst i saken!

LES OGSÅ: - Nå har jeg fått mer selvtillit

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer