- Det hender jeg blir forvekslet med ham

Emil Solli-Tangen går i Grand Prix-fotsporene til broren Didrik.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2010 vant Didrik Solli-Tangen (25) den norske finalen i Melodi Grand Prix med sangen «My Heart Is Yours». To år senere er det nå broren Emil (24) som prøver seg i sangkonkurransen. 

24-åringen studerer ved Operahøgskolen og har sunget ved Den Norske Opera. I musikksjanger og utseende er han svært lik Didrik og han forteller at det hender han blir forvekslet med sin eldre bror. 

- Ja, jeg gjør faktisk det, men ikke så ofte, sier han til Seoghør.no. 

Og det er ikke bare journalister som går i surr. Brødrene er så like at det til og med hender at familien blander dem sammen.

- Det hender de blander navn, både onkler og tanter og mormor, det er veldig vanlig. 

Disse artistene deltar i den første delfinalen i Melodi Grand Prix 

Mens Didrik sang en melodiøs ballade, skal Emil synge sangen «Alone» sammen med bandet Gromth, og resultatet er en nyskapende blanding av metal og opera. På lørdag står de på scenen under delfinalen i Steinkjer, men Emil har foreløpig ikke fått noen tips av storebror. 

- Jeg har ikke fått noen tips, men han har sagt at vi må kose oss masse og ha det veldig gøy.

Han har også noen tanker om hvordan han skal bli like populær som Didrik.  

- Jeg tenkte jeg skulle ta på meg den hvite jakken hans og ha på meg underbuksen han hadde den kvelden han vant, spøker sangeren. 

MGP-TV går på www.seoghør.no fra 19.30-19.55 hver lørdag under delfinalene og finalen. Det er Ingeborg Heldal som leder sendingen i studio før NRKs sending.LES OGSÅ: Stiller med to sanger i Grand Prix

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer