- Det hender barna kaller meg «onkel»

Vegard Ylvisåker merker virkelig hvordan det er å være karrierepappa.

OPPTATT PAPPA: Vegard Ylvisåker giftet seg med sin Helene Helgesen på Hordamuseet i Fana i sommer. Paret har to barn sammen, men Vegard har så mange engasjementer i Oslo at han er blitt en slags pendler-pappa som til tider blir kalt for «onkel» i ste Foto: Mona Ranum/Stella Pictures
OPPTATT PAPPA: Vegard Ylvisåker giftet seg med sin Helene Helgesen på Hordamuseet i Fana i sommer. Paret har to barn sammen, men Vegard har så mange engasjementer i Oslo at han er blitt en slags pendler-pappa som til tider blir kalt for «onkel» i ste Foto: Mona Ranum/Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den suksessrike humorduoen Vegard (32) og Bård Ylvisåker (29), bedre kjent som Ylvis-brødrene, har nok å gjøre i julestria.

De spiller forestillingen «Ylvis 4» for fulle hus på Edderkoppen Teater i Oslo helt til en knapp uke før julaften, etter en hektisk høst der showet er blitt kombinert med TVNorge-programmet «I kveld med Ylvis».

Dermed gleder nok Vegard Ylvisåker seg spesielt mye til å feire jul med familien hjemme på Fana. Der holder nemlig kona Helene Helgesen og barna Emma (4) og Mads (2) hus mens 32-åringen flyr frem og tilbake fra Oslo. Vegard har, i liket med sin yngre bror, fått merke karrierens store innhugg i familielivet.

- Det har hendt at barna har kalt meg «Vegard» eller «onkel Vegard», men du vet: Kids say the most darndest things, forteller han i et intervju med Dagbladet Søndag.
 
Da synes han det er verre når all reisingen hans frembringer tårer i stedet for uvant onkel-omtale.

- Hvis jeg sier til dem «nå skal jeg reise til Oslo igjen», kan det bli grining. Det er ikke så gøy. De har ikke et godt forhold til Oslo, akkurat. Hadde jeg vært kynisk, kunne jeg sagt at alt hadde vært enklere hvis jeg ikke hadde familie. Jeg er heldig som har en grei og fleksibel kone, hun gjør all den kjipe jobben mens jeg ikke har tid, innrømmer han overfor avisen.

Men Vegard får det neppe særlig mindre hektisk over nyttår - «Ylvis 4» skal i hvert fall spilles til godt utpå vårparten, noe som muligens innebærer mer av «onkel Vegard» og Oslo-frembragte tårer?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt forlovelsen i skjul  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer