TRIST: Ifølge Ellingsen er det trist å måtte si farvel til rollen som Karoline.  Foto: NRK
TRIST: Ifølge Ellingsen er det trist å måtte si farvel til rollen som Karoline. Foto: NRKVis mer

- Det hele snører seg sammen

Det skjer ting i den episoden som seerne kanskje ikke hadde ventet, mener Lena Kristin Ellingsen om siste episode av «Himmelblå».

SEHER.NO:  Søndag kl. 20.10 viser NRK den aller siste episoden av suksess-serien «Himmelblå».

TV-dramaet, som er inne i sin tredje sesong, har gått sin seiersgang på skjermene de siste årene, og er den mest sette norske dramaserien noensinne. Forrige episode ble sett av 1,299 millioner seere.

Dermed er det for mange veldig vemodig at serien nå er over.

Lena Kristin Ellingsen (29), som spiller rollen som Karoline, tror imidlertid at «Himmelblå»-seerne vil bli fornøyde med avslutningen på serien.

Og skuespillerinnen avslører også at det vil komme noen overraskelser.

- Det skjer ting i den episoden som seerne kanskje ikke hadde ventet. Det hele snører seg sammen og trådene nøstes opp igjen. Men jeg tror seerne vil bli fornøyde, sier hun til Seher.no.

Ifølge Ellingsen er det svært trist at «Himmelblå» tiden nå er over, og skuespillerinnen forteller at hun kommer til å savne tiden de tilbragte på Ylvingen.

Jeg synes det har vært fantastisk å være der, samtidig som det har vært fantastisk å ha fri hjemme og kunne forberede seg til å dra opp igjen. Man blir ikke så distrahert som man blir her i Oslo. Ylvingen har vært en friplass, forteller hun.

29-åringen er for tiden i gang med flere nye prosjekter, og skal blant annet spille en rolle i den nye norske komifilmen «Umeå4ever». Likevel synes hun det er trist å ta farvel med «Karoline».

- Det er trasig. Det som er så kjekt med henne er at man kan fråtse i dårlige egenskaper. Man kan være fæl og frekk i kjeften uten at det får konsekvenser. Privat må jeg passe mer på hva jeg sier. Men forhåpentligvis kommer det mange nye og spennende utfordringer fremover, sier hun. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Siste episode av «Himmelblå» vises på NRK1 kl. 20.10. Se Seher.no sin TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
 
LES OGSÅ: - Nå blir hun filmstjerne