- Det hardeste jeg noen gang har gjort

Nora Foss Al-Jabri sang for sin venn og kollega Eivind Rølles i kirken.

SEOGHØR.NO: Store deler av musikk-Norge var tilstede for å ta farvel med Eivind Rølles som torsdag ble bisatt i Vestre Aker kirke. 

Rølles er mest kjent som gitaristen i den populære duoen The Monroes, men har også samarbeidet med flere andre norske artister. Han ble 54 år gammel og hadde i langt tid kjempet mot kreftsykdom. 

En av artistene som fikk samarbeide med Rølles var Nora Foss Al-Jabri som i 2012 sang «Somewhere beautiful» i Melodi Grand Prix.

Sangen er skrevet av Rølles og Christian Ingebrigtsen. Torsdag fremførte hun den samme sangen i Rølles begravelse og synes det var svært vanskelig å holde kontroll på følelsene. 

- Før jeg skulle synge begynte jeg å skjelve veldig. Jeg ble veldig redd og lei meg egentlig. Det gikk greit, men det er det hardeste jeg har gjort i hele mitt liv. For alt det han har gjort for meg, er det det siste jeg kunne gjøre for han, sa hun til Seoghør.no etter bisettelsen. 

Al-Jabri ble godt kjent med Rølles under deres samarbeid og hun vil huske ham som et varmt menneske. 

- Jeg vil huske Eivind som en varm og kjærlig person. Det finnes bare godt i han og han vil for alltid leve med meg. Det er jeg helt sikker på. Og jeg vil for alltid huske ham for hver eneste gang jeg synger «Somewhere Beautiful» og jeg vil alltid huske samarbeidet vårt.

Blant kjendisene som er i bisettelsen er band-kollega Lage Fossheim, Ravi, Magnus Grønneberg, Fabian Stang, Lage Fossheim, Trine Rein, Solveig Kloppen, Jostein Pedersen, Henning Kvitnes, Christian Ingebrigtsen og Nora Foss Al-Jabri. 

Rølles utgjorde sammen med Lage Fosheim popduoen The Monroes, som var store på 1980-tallet. Blant de største hitene var låtene «Sunday People» og «Cheerio», sistnevnte ble spilt under begravelsen.  
LES OGSÅ: Kongen hyllet skøyte-kongen