- Det hardeste er å ikke se datteren min

Tre uker på sykkelsetet er ikke det verste for Thor Hushovd. Mandag fikk han endelig se 2 år gamle Isabel igjen.

STRÅLER MED ISABEL: Ingenting får Thor Hushovd til å smile like bredt som når han ser datteren Isabel. Her er han med datteren da han ble hyllet i Grimstad etter at han ble verdensmester i fjor.  Foto: SCANPIX
STRÅLER MED ISABEL: Ingenting får Thor Hushovd til å smile like bredt som når han ser datteren Isabel. Her er han med datteren da han ble hyllet i Grimstad etter at han ble verdensmester i fjor. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Thor Hushovd (33) har tilbrakt to uker på sykkelsetet i Tour de France.

På gårsdagens hviledag fikk han endelig se datteren Isabel (2) igjen etter over tre uker på reise.

- Det var veldig deilig å få se Isabel igjen. Helt fantastisk, sier Hushovd til VG.

For til tross for beinharde klatreetapper og livsfarlige utforkjøringer er det hardeste med sykkelrittet savnet av datteren for den norske sykkelstjernen.

- Det å være borte fra datteren min er det hardeste med dette. Tre uker på reisefot er lenge. Men man går inn i en mental boble for å distansere seg litt. Ellers hadde det ikke gått, sier Thor Hushovd til VG.  


Hushovd giftet seg med kjæresten Susanne Haaheim i Grimstad kirke i 2007. Under to år seinere, 23. mars 2009, kom Isabel til verden på sykehus i Monaco.

Rett før årets Tour de France, snakket Hushovd i Dagbladet om hvor mye det å få en datter har betydd for ham.

- Når jeg kommer hjem fra trening, så er det rett i armene på henne, før jeg tar en dusj og leker enda mer med henne. Mentalt bruker jeg mindre krefter på hvordan jeg føler meg. Har jeg hatt en dårlig økt, så leker jeg med Isabel istedenfor å ligge på sofaen og bekymre meg, sa han til avisen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slanket seg 90 kg på sykkelen