<strong>PLANLEGGER SJELDEN:</strong> - Det eneste vi noensinne har planlagt er når skulle begynne og når vi avsluttet, sier Morten Harket til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
PLANLEGGER SJELDEN: - Det eneste vi noensinne har planlagt er når skulle begynne og når vi avsluttet, sier Morten Harket til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Det har vi absolutt ingen planer om

Men Morten Harket holder likevel døra på gløtt for et nytt a-ha-comeback...

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Morten Harket nederst i saken!

SEHER.NO: I 2009 ble det kjent at Norges mest suksessfulle popgruppe - A-ha, hadde bestemt seg for legge opp etter 30 år sammen som band. I fjor avsluttet derfor de norske gutta Morten Harket (51), Magne Furuholmen (48) og Paul Waaktaar-Savoy (49) eventyret med bandets aller siste verdensturné.

Torsdag var Morten Harket en av dem som dukket opp på den røde løperen for å overvære premieren på Queens suksessmusikal «We will rock you» på Folketeatret i Oslo. Der tok han seg tid til å prate med Seher.no.

- Kan det komme et nytt A-ha-comeback, Morten?

- Ja, altså - vi har ikke gjort comeback før, vi bare falt naturlig fra hverandre sist. Og så var vi raskt igang med musikk på hver vår kant, mens vi til slutt endte opp med å komme sammen igjen. Og da ble det plutselig ti år til. For oss var det ikke sånn sett et comeback. Men det du spør om er om det kommer noe mer, og det er det absolutt ingen planer om, sier Harket til Seher.no.

Den norske superstjernen medgir samtidig at han ike er tilhenger av å planlegge for mye.


- Det eneste vi noensinne har planlagt er når skulle begynne og når vi avsluttet, sier han.

Torsdag kveld var den norske sangstjernen altså en av mange kjendiser som overvar Queen-musikalen på Folketeateret. Queen-medlemmene Brian May og Roger Taylor var der. Det samme var blant andre Elisabeth «Bettan» Andreassen og Lene Alexandra Øien.

Musikalen inneholder 25 av Queen's største hits og har blitt sett av over tolv millioner mennesker verden over. Det er den hittil største musikalproduksjonen i Norge - med over hundre aktører på og bak scenen.

Morten Harket innrømmer at han en periode i livet var fullstendig oppslukt i det suksessfulle bandet, som hadde avdøde Freddie Mercury som vokalist og frontmann. Mercury døde av Aids i 1991.

- Forholdet mitt til Queen er ganske omfattende. Jeg var oppslukt av dem, særlig i 15-17-årsalderen. Den eldste delen av Queens tid har nok den største plassen i hjertet mitt. Det var mer «spirit» for meg den gang. Men jeg har samtidig vært veldig seiglivet, det har gått i perioder. Jeg var absolutt en fan i gamle dager. Men så har de også gjort ting i det senere liv, som jeg også har likt godt, forteller Harket.

- Møtte du noen gang Freddie Mercury?
 
- Ja, jeg har møtt dem noen ganger, forteller 51-åringen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er skikkelig kvalmt å tenke på  

Se videointervju med Morten Harket her:
[obj:media:9323]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer