ENDELIG FRI: - Jeg har vel holdt meg veldig i bakgrunnen og det har vært vanskelig mange ganger. Endelig får jeg lov til å være meg selv, og det er kjempemorsomt, sier en fornøyd Eli Hagen til Seher.no. Foto: Stella Pictures
ENDELIG FRI: - Jeg har vel holdt meg veldig i bakgrunnen og det har vært vanskelig mange ganger. Endelig får jeg lov til å være meg selv, og det er kjempemorsomt, sier en fornøyd Eli Hagen til Seher.no. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det har vært veldig vanskelig

Men nå tør Eli Hagen endelig å si sin ærlige mening...

Se Seher.nos svært åpenhjertige videointervju med Eli Hagen nederst i saken!

SEHER.NO: Den fargerike Dombås-kvinnen Eli Engum Hagen var i en årrekke kjent for å være kona til en av Norges mest profilerte politikere, tidligere FrP-formann og visepresident på Stortinget, Carl I. Hagen.

Gjennom jobben som partisekeretær har Eli Hagen støttet sin mann gjennom hele hans politiske karierre, men 1. oktober sluttet ekteparet på Stortinget. Endelig kan Eli gjøre akkurat som hun vil.

- Jeg har det så travelt at jeg har ikke savna det et sekund enda, det er masse annet å gjøre. Og det er ganske deilig å ikke ha ni til fire-jobb. Man kan være med på party om kvelden uten å skulle veldig tidlig opp om morgenen. Jeg synes det er veldig deilig, sier Eli Hagen til Seher.no på premierefesten til "Zebra Grand Prix". 

De siste årene har Eli Hagens plass i offentligheten nærmest vært sidestilt med ektemannen, i hvertfall når det gjelder kjendisstatus. 

I 2001 skapte hun store avisoverskrifter etter å ha kjørt ned slottstrappa, og høsten 2006 var hun i så og si alle norske mediers søkelys etter å ha lansert den bestselgende selvbiografien "Gift med Carl". Nå medvirker hun i "Zebra Grand Prix" på TV 2 Zebra, og er en av de faste paneldeltagerne i "Studio 5" på FEM. Og Eli innrømmer at det er godt å være ute av ektemannens skygge.

- Ja, jeg synes det. Nå tør jeg å stå på egne ben og si hva jeg mener, på godt og vondt. Og jeg synes det er veldig deilig å være meg selv og ikke være redd for å gjøre noe som kan skade Fremskrittspartiet eller Carl. 

For gjennom jobben som partisekeretær, og det å være politikerfrue, har Eli Hagen ofte måttet holde mange meningene sine for seg selv.

- Jeg har vel holdt meg veldig i bakgrunnen og det har vært vanskelig mange ganger. Endelig får jeg lov til å være meg selv, og det er kjempemorsomt, sier en fornøyd Eli Hagen, som nettopp har kjøpt seg nytt hus sammen med ektemannen, til Seher.no.

Carl I. Hagen er for tiden innlagt på Ullevål sykehus etter å ha gjennomgått to store hofteoperasjoner. Den tidligere FrP-lederen, som snart skal begynne som deltidsansatt i et PR-byrå, skal være på bedringens vei.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Endelig kan hun le av det

Se Seher.nos videointervju med Eli Hagen på premierefest her:[obj:media:8112]