- Det har vært veldig tøft

Naomi Campbell trodde ikke hun ville leve til 40.

ROLIGERE: Ifølge Naomi Campbell har hun lagt alle sine tidligere feil bak seg, og er blitt et langt roligere og bedre menneske.  Foto: All Over Press
ROLIGERE: Ifølge Naomi Campbell har hun lagt alle sine tidligere feil bak seg, og er blitt et langt roligere og bedre menneske. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Naomi Campbell (39) er kjent som en av de vanskeligste supermodellene gjennom tidene, mye takket være sitt voldsomme temperament.

Det siste året har man imidlertid sett en forandring i Campbell, og ifølge supermodellen har hun virkelig forsøkt å forbedre både seg selv og livet sitt.

Ifølge 39-åringen, som fyller 40 om to måneder, har det vært tider i livet hennes hvor hun ikke har vært sikker på at hun ville klare seg, skriver Daily Mail. 

- Jeg trodde faktisk ikke jeg ville klare meg til denne bursdagen. Det har vært tider der det har vært veldig tøft for meg å se meg i speilet, fordi jeg ikke likte den jeg var. Perioden fra 1998 til 2005 var veldig vanskelig. Jeg måtte finne ut av hva som var viktig, jeg ville forandre meg og var bare ikke fornøyd. Å være modell involverer mye reising, så tanken på å sitte stille og tenke er skremmende. Du unngår det. Det er skremmende å se i speilet og konfrontere alle redslene dine, sier hun. 

Campbell innrømmer også at hun har mange feil, feil hun nå forsøker å rette opp.

- Jeg har folk rundt meg som sier jeg er vakker. Men det går inn det ene øret og ut det andre. Sinne var ikke den eneste feilen jeg hadde, jeg har mange. Jeg måtte bli «ren» og går nå i AA. Jeg skjønner endelig hva som holder meg på rett spor. Jeg går ikke på møter hver dag, bare når jeg trenger det, og så har jeg en sponsor, sier hun. 


Ifølge supermodellen har det vært tøft å innse alle tabbene hun har gjort, likevel hevder hun at hun har kommet over det nå.

- Alle vet hva jeg har gått gjennom. Jeg er menneskelig og har gjort feil, men jeg har kommet gjennom det. Jeg benekter dem ikke, jeg tar all skyld og har følt meg utrolig flau for mange av dem. Jeg er ikke stolt av tingene jeg har gjort og hendelsene i livet mitt, det ville jeg aldri sagt at jeg var. Men jeg har gjort noe med det, forteller hun.  

39-åringen sier selv at hun har lagt primadonna tiden bak seg, og selv om det ble hevdet for to uker siden at hun angrep en av sjåførene sine, har sjåføren i ettertid gått ut og sagt at han overreagerte.

- Jeg har jobbet veldig hardt med å gjøre det godt igjen etter mine tidligere feilgrep. Jeg vil ikke bli holdt som gissel av min tidligere oppførsel. Jeg forsøker alltid å behandle folk med respekt. Jeg er glad akkurat den misforståelsen ble oppklart. Jeg har kommet meg videre. Jeg er ikke perfekt, men jeg prøver. Jeg jobber med mine feil og det er alt man kan gjøre, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Angrep sjåføren i baksetet