Lauren Conrad:

- Det har vært vanskelig å holde dette for meg selv

Venter barn nummer to.

BLIR FORELDRE IGJEN: Lauren Conrad og ektemannen gleder seg til å utvide familien ytterligere. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE IGJEN: Lauren Conrad og ektemannen gleder seg til å utvide familien ytterligere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli for to år siden jublet TV-profilen Lauren Conrad (33) og ektemannen William Tell (39) av glede da de ble foreldre for første gang.

- Vi er overlykkelige over å kunne fortelle at vi har ønsket sønnen vår Liam James Tell velkommen inn i familien vår. Mamma, pappa og baby har det veldig bra. Vi er allerede forelsket, uttalte paret den gang til People.

Tirsdag avslører den tidligere «The Hills»-stjernen at hun er gravid igjen, og at vesle Liam skal bli storebror.

- Det har vært vanskelig å holde dette for meg selv! Veldig glad for å kunne dele at familien vår vil bli litt større dette året, skriver hun på Instagram sammen med dette bilde av sin voksende babymage:

Lauren møtte musikeren William på en av konsertene hans for første gang da hun var 16 år. Ti år senere ble de satt opp på en blinde date.

I 2012 ble de kjærester, året etter forlovet de seg og i 2014 ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i California.

- Favoritt-tingen min med å være gift er å vite at jeg har en partner i livet som jeg får gjøre så mange fantastiske ting sammen med. Det er så gøy å drømme om hva vi skal finne på 20 år fra nå, har hun tidligere uttalt, ifølge Contactmusic.com.

Det hardeste i et ekteskap synes hun er å ikke være egoistisk og å møtes på halvveien.

- Det handler ikke bare om deg selv lenger. Man må ta hensyn til hverandre.

Conrad er ikke den eneste av «The Hills»-stjernene som har fått barn.

Venninnen Whitney Port (34) fikk en sønn bare tre uker etter Lauren i 2017, mens skandaleparet Heidi Montag (32) og Spencer Pratt (35) ble foreldre i oktober samme året. Også de til en liten gutt.

Audrina Patridge (33) ble mamma for første gang i 2016 - til en jente, mens Kristen Cavallari (32) har tre sønner med sin ektemann Jay Cutler (35).

TV-STJERNER: Whitney Port, Audrina Patridge og Lauren Conrad fikk alle sitt store gjennombrudd i realityserien The Hills. I dag har alle små barn. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNER: Whitney Port, Audrina Patridge og Lauren Conrad fikk alle sitt store gjennombrudd i realityserien The Hills. I dag har alle små barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det er ufølsomt og frastøtende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer