HAR VÆRT KREFTFRI I TRE ÅR: Arthur Buchardt har vært kreftfri i tre år. Nå føler han seg som et nytt menneske. - Jeg tar ikke lenger livet for gitt, sier investoren til Se og Hør. Foto: STELLA PICTURES
HAR VÆRT KREFTFRI I TRE ÅR: Arthur Buchardt har vært kreftfri i tre år. Nå føler han seg som et nytt menneske. - Jeg tar ikke lenger livet for gitt, sier investoren til Se og Hør. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Det har vært utrolig tøft

Hotellkongen må fortsatt gå til kontroller etter kreft-marerittet.

SEHER.NO: Hotellkongen Arthurt Buchardt fikk lymfekreft i 2005, og i 2008 var døden nær. I dag, tre og et halvt år etter - er han kreftfri.

- Det var ingen selvfølge at jeg kom til å overleve, og jeg merker ar jeg ikke tar livet for gitt slik jeg gjorde før, forteller Buchardt til Seher.no.

Selv om 61-åringen har vært kreftfri i tre år, må han fortsatt gå til kontroller på sykehuset. Dette må han gjøre i fem år til før han kan bli erklært hundre prosent frisk.

Nå kjemper investoren for fremtiden til Radiumhospitalet, og tar er "krafttak mot kreft". Han står blant annet bak en artistgalla til inntekt for hospitalet.

- Det har vært utrolig tøft å kjempe mot kreften. Det fine med de som jobber på Radiumhospitalet er at de ikke lover det noen ting, men de gir deg en trygghet, sier investoren til Se og Hør.

Buchardt var tidligere gift med sangerinnen Wenche Myhre, og ble rikskjendis som gründer og investor i tiden rundt OL på Lillehammer.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: På scenen mot kreft