- Det har vært tungt å leve med en narkoman bror

Tshawe Baqwa sier hjertet hans ble knust, da han innså at storebroren var avhengig av narkotika.

TØFF OPPVEKST: Tshawe Baqwa sier til VG at det var tungt å vokse opp med en bror som var avhengig av narkotika.  Foto: Stella Pictures
TØFF OPPVEKST: Tshawe Baqwa sier til VG at det var tungt å vokse opp med en bror som var avhengig av narkotika. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Tshawe Baqwa (30) har sammen med Yosef Wolde-Mariam (34) hatt stor suksess med gruppen Madcon de siste årene.

Suksessen til artisten og den tidligere «Skal vi danse?»-vinneren er ifølge VG en stor kontrast til oppveksten, da han innså at hans 13 år eldre storebror Lanti var avhengig av narkotika.

- Det har vært tungt å leve med en narkoman bror, det er ikke noe fett i det hele tatt å se et så vakkert menneske falle sammen.  For det er det som skjer når du er hekta på heroin, sier Tshawe til avisen.


Som 11-åring opplevde Tshawe blant annet at broren solgte hans Nintendo-maskin for å skaffe penger til narkotika.

Madcon lanserer i dag singelen «Sire som det er» som del av en kampanje ledet av Kirkens Bymisjon, som vil skape mer åpenhet om temaer som rusavhengighet.

Tshawe sier til VG at han ikke har snakket med broren på flere år, fordi han kun vil forholde seg til ham hvis han blir «rein».

Lanti sier til avisen at han nå forsøker å følge sin kjente brors beskjed, og ikke bærer nag til Tshawe for å ha brutt kontakten.

- Jeg er like glad i Tshawe som jeg alltid har vært og det vil jeg han skal vite. Jeg er utrolig stolt av ham for det han har fått til. Han har sagt det finnes ting jeg har gjort som hr vært til inspirasjon for ham. Nå er han en inspirasjon for meg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vokste opp uten en pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer