Ryan Gosling:

- Det har vært tøft

Hollywood-kjekkasen med sjeldne uttalelser om privatlivet.

MEDIESKY: Skuespillerparet Ryan Gosling og Eva Mendes holder kortene tett til brystet om privatlivet. Nå åpner imidlertid førstnevnte seg. Foto: Marksman / Snorlax / Mega / NTB
MEDIESKY: Skuespillerparet Ryan Gosling og Eva Mendes holder kortene tett til brystet om privatlivet. Nå åpner imidlertid førstnevnte seg. Foto: Marksman / Snorlax / Mega / NTB Vis mer
Publisert

Enkelte Hollywood-par er mer mediesky enn andre, deriblant Eva Mendes (47) og Ryan Gosling (40). Paret har helt siden de ble kjærester i 2011 holdt kortene tett til brystet, både om forholdet og tilværelsen.

De verner dermed også godt om privatlivet til døtrene Esmeralda (7) og Amada (5), som kom til verden i henholdsvis 2014 og 2016.

Nå, i et nytt intervju med GQ, åpner imidlertid Gosling opp om hvordan det har vært å være forelder gjennom den utfordrende pandemien.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

- Tøft

Han forteller nemlig at til og med han måtte finne kreative måter å underholde døtrene på mens de var i karantene.

- Barna våre er unge, så det har vært tøft for dem å være skilt fra andre barn og ikke få møte familie og sånt, forteller skuespilleren.

40-åringen legger til at han og samboeren har gjort sitt beste for å underholde de to døtrene, blant annet ved å grave frem de solide skuespillerferdighetene de besitter.

- Jeg tror at Eva og jeg gjorde mer skuespill i karantene enn vi har gjort i våre karrierer, spøker «La La Land»-skuespilleren.

PRIVAT: Marte Bratberg har tidligere holdt forholdet sitt veldig privat, og ikke delt navnet på kjæresten. Denne uka gjestet hun podkasten til Iselin Guttormsen: «G-Punktet», der forklarer hun hvorfor. Vis mer

Slik møttes de

Mendes og Gosling møttes da de spilte inn filmen «The Place Beyond the Pines», som kom ut i 2012. Siden den gang har de vært et stødig par, og skal tilsynelatende ha det svært bra med hverandre.

Som nevnt er paret veldig mediesky, og har bare vist seg sammen på rød løper et fåtall ganger. Da Mendes ble gravid for første gang, kom det ikke frem i offentligheten før hun var syv måneder på vei.

Til tross for hemmeligholdet, har de begge uttalt seg her og der om privatlivet. Blant annet har Gosling aldri lagt skjul på at familie er svært viktig for ham, og høsten 2016 tegnet 40-åringen et bilde av hvor mye samboeren og døtrene betyr.

- De har det fantastisk alle sammen. Jeg er en heldig mann. De gjør meg alle til en bedre mann, fortalte han til Us Weekly.

LES OGSÅ: Delte sjeldent glimt av nyfødt datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer