REISTE HJEM: Den danske jakten-frieren Sofie Yderstræde fikk nok og forlot Thor Gunnar Tangen før valget. Nå snakker hun ut.  Foto: TV 2/ Espen Solli
REISTE HJEM: Den danske jakten-frieren Sofie Yderstræde fikk nok og forlot Thor Gunnar Tangen før valget. Nå snakker hun ut. Foto: TV 2/ Espen SolliVis mer

- Det har vært tøft

Den danske frieren trodde bonden Thor Gunnar var mannen i hennes liv...

SEOGHØR.NO: Mandag kveld ble TV-seerne vitne til et aldri så lite drama i «Jakten på kjærligheten». Det er på gården til bonden Thor Gunnar Tangen (43) at følelsene flyr høyt. Vi fikk se en sønderknust frier i danske Sofie Yderstræde (36) som ikke så en annen utvei enn å trekke seg fra hele kjærlighetsjakten. 

Til Se og Hør snakker hun ut om tiden etter den tøffe avgjørelsen:
- Det har tøft etter at jeg reiste fra gården, og jeg har savnet Thor Gunnar. Jeg er likevel trygg på at magefølelsen min på å dra var riktig. Jeg følte meg 99 prosent sikker på at jeg ikke kom til å bli valgt ved det siste valget, sier hun. 
At hun hadde dype følelser for Thor Gunnar hersker det ingen tvil om:
- Jeg fikk følelser for ham, og så for meg at vi kunne få det veldig fint sammen. Jeg ble vel litt forelsket, forteller hun. 
I episoden fikk vi se Thor Gunnar som prøver å trøste Sofie som er helt oppløst i tårer. Hun angrer ikke på at hun ekponerte seg selv og sine følelser på TV. 
- Nei, jeg angrer ikke, men det er klart det har vært tøft i ettertid, sier hun. 
De dype følelsene og drømmen om en fremtid med Thor Gunnar ble revet bort rett foran øynene hennes. Det har tatt tid å komme seg videre i livet. 
- Det er en prosess, som jeg er i ennå. Det tar tid å bearbeide følelsene og opplevelsene fra denne høsten. Men jeg håper at jeg snart kan legge dette bak meg, og se fremover, avslutter hun. 
Thor Gunnar står nå igjen med bare en frier og det er Berit Fladvad (46) fra Florvåg. 
LES OGSÅ: Erna ødelegger for «bonderomantikk»