- Det har vært tøft for meg

Thorbjørn Harr synes det er vanskelig å være borte fra familien lenge av gangen.

SAVNER FAMILIEN: Thorbjørn Harr og kona Tai har to sønner og en datter sammen. Når skuespilleren er borte på filminnspilling i flere uker omgangen, blir savnet etter familien stort. Foto: NTBScanpix
SAVNER FAMILIEN: Thorbjørn Harr og kona Tai har to sønner og en datter sammen. Når skuespilleren er borte på filminnspilling i flere uker omgangen, blir savnet etter familien stort. Foto: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor fikk Thorbjørn Harr (39) rollen som vikingkongen Jarl Borg i den amerikanske TV-serien «Vikings».

Første sesong lenket 4,5 millioner seere foran skjermen i USA, og nå er skuespilleren godt i gang med innspillingen av sesong 2.

Filmingen, som skjer i Irland, startet i juni og er først ferdig i november. Dette betyr at Thorbjørn i flere perioder ikke har sett familien sin på mange uker.

– Det har vært tøft for meg. Men det er veldig mye tøffere for de som er hjemme. Tre barn på 2, 6 og 8 år og en kone som er partner i et arkitektfirma. Det er ingen tvil om at det er tøft – selv om jeg ikke tror at barna bryr seg så mye om det. Hele gjengen har vært over en del også, forteller han i et intervju med VG.

Samtidig som han savner familien sin, er han også svært takknemlig over å være en del av TV-serien.

- Dette er kjempestort for meg. Det er en drøm, og ja, jeg kan egentlig ikke tro at jeg er her. Livet på settet er veldig bra, vi er alle blitt ordentlig gode venner – og det er vel det barskeste jeg har vært med på, sier han til avisen.

Serien, som hadde premiere i USA i vår, har blitt veldig godt mottatt, og i mars/april er sesong 2 klar på History Chanel og HBO Nordic.

LES OGSÅ: Sigrid Bonde Tusvik gifter seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer