- Det har vært tøft å holde vekten

Artisten Hilde Lyrån la om kostholdet og begynte å trene for ti år siden. Det har gjort henne mer populær på jobbmarkedet.

TRENER OFTE: - Kjøret som er i jobben min, må jeg ha kondis for å holde ut stresset. Trening er en del av jobben min,  Foto: Stella Pictures
TRENER OFTE: - Kjøret som er i jobben min, må jeg ha kondis for å holde ut stresset. Trening er en del av jobben min, Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Da den Showgirls-aktuelle Hilde Lyrån (49) fikk se et bilde av seg selv som overvektig, fikk hun den motivasjonen hun trengte for å endre livsstil. Det er nå ti år siden hun tok grep.

– Jeg begynte med stavgang hver dag i halvannen time i tillegg til styrketrening. På tre måneder gikk jeg ned 16 kilo, da var jeg tilbake i samme vekt som før jeg fikk barn, forteller hun til bladet Tara Frisk, ifølge Se og Hør.

Hilde har barna Andrine (15) og Halvor (12) fra sitt tidligere ekteskap med produsenten Anders Moland (46).

– Jeg merker jo at jeg får andre jobber når jeg er i god form, innrømmer 49-åringen til bladet.

– Med det kjøret som er i jobben min, må jeg ha kondis for å holde ut stresset. Trening er en del av jobben min, sier den single artisten som de siste fire årene har benyttet seg av personlig trener en gang i uka.

– Jeg synes det er gøy å trene, men jeg trener mest for å beholde helsen. Dessuten er det deilig med masse overskudd og energi, sier hun til livsstilsmagasinet. 

Ofrer sjokoladen. I tillegg til at hun trener fire ganger i uka, er 49-åringen opptatt av å ha et godt kosthold.

– Jeg er veldig nøye på hva jeg spiser, og jeg ønsker å overføre gode kostholdsvaner til ungene mine. Det har vært tøft å holde vekten, det er hardt arbeid. Jeg har måttet ofre en del ting jeg er glad i, som sjokolade, men jeg vet at det er bra for meg. Kroppen min har ikke godt av sukker, forteller Hilde til Tara Frisk.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå snakker Showgirls-Marian om de pikante bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer