NYGIFTE: Lisa Maria og Knut Arild giftet seg i sommer. Foto: NTB scanpix
NYGIFTE: Lisa Maria og Knut Arild giftet seg i sommer. Foto: NTB scanpixVis mer

- Det har vært snakk om å overta foreldreansvaret

KrF-lederen og kona tar mest sannsynlig over ansvaret for hennes avdøde søsters barn.

SEOGHØR.NO:sankthansaften i sommer giftet KrF-leder Knut Arild Hareide (39) seg med den 10 år yngre barneskolelæreren Lisa Maria Larsen (29).

Bare måneder før bryllupet ble avholdt på Lundheim folkehøyskole på Moi, opplevde bruden å miste sin kjære søster Lillian som slet med rusavhengighet og depresjoner.

Lillian hadde barna Mikael (2) og Helena (8), og det nygifte paret har knyttet nære bånd til tantebarna - så nære at de en dag tar over foreldreansvaret for dem, forteller de i et intervju med Dagbladet.

SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

- Jeg har fulgt dem hele veien. Spesielt Helena. Det siste halvåret har vi sett dem veldig mye. Mamma og pappa har overtatt foreldreansvaret, og de gjør en fantastisk innsats. Det har vært snakk om - ikke akkurat nå, men i nær framtid - at Knut Arild og jeg skal overta foreldreansvaret, sier 29-åringen.

For paret, som selv blir foreldre i april til neste år, er det viktig at Mikael og Helena blir ordentlig trygge på dem.

- Vi vet ikke hvordan mamma og pappas helse blir, og det er viktig for oss at Mikael og Helena skal føle at de har et kjent hjem. Et naturlig sted å feire jul, sier KrF-lederens kone videre til avisen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Knut Arild Hareide har aldri brydd seg om homoryktene